Hovudside

Hva får PVC Sement Off of Concrete?

by Walther

PVC sement brukes til å bli to seksjoner av PVC-rør. Bindingen er forårsaket av en kjemisk reaksjon med den plast som smelter de to seksjoner sammen. Dette materialet kan dryppe på andre overflater; er det noen måter å fjerne den fra sement.

Fysiske metoder


Skrape av materiale med en malingsskrape. Dette er arbeidskrevende og kan føre til riper og sporene i sementen. Denne metoden fungerer best på små områder.

Kjemiske metoder


Aceton vil fjerne PVC sement. Dette er et godt valg dersom sement ble droppet i middels til store bobler. Det vil tørke opp etter at du la den sitte i noen minutter. Du er nødt til å vaske overflaten grundig etterpå; det er best å bruke vaskemiddel og en annen bøtte med rent vann.

Mineral Olje


Mineralolje vil fjerne PVC lim. Det er ikke en farlig kjemisk; det vil slå limet inn i en rotete glob som kan skrapes opp med en maling skrape eller tung klut. Du er nødt til å vaske overflaten for å fjerne eventuell latent mineralolje. Oljen blir nødt til å sitte i en lengre periode enn aceton - muligens over natten. Fordi det er et naturlig stoff, vil det ikke avgi så mange gasser som aceton.