Hovudside

Gass røyk i Garage

by Walther

Gass røyk i Garage

Karbonmonoksid og bensin er de to vanligste gass røyk funnet i garasjen. Når biler, gassdrevne verktøy eller generatorer er igjen kjører inne i en lukket garasje, farlig røyk bygge opp raskt. Eksponering for gass røyk forårsaker en rekke fysiske symptomer, svimmelhet og kvalme til døden.

Karbonmonoksid


Centers for Disease Control and Prevention sier at, "hvert år mer enn 400 mennesker dør i USA fra utilsiktet CO forgiftning." Karbonmonoksid er en luktfri gass som er generert fra forbrenningsgasser fra små motorer. I garasjen, de vanligste syndebukkene er biler eller generatorer.

Forlat aldri din bil kjører mens garasjeporten er lukket, selv om du ikke er i garasjen. Røyk kan bygge opp og overvelde deg når du åpner døren. I noen tilfeller har folk blitt syke eller dødd fordi de har startet sine biler i garasjen og forlot dør mellom hjem og garasje åpen, slik at CO gasser for å gå inn i huset.

Ikke bruk en generator inne i en garasje. The Consumer Product Safety Commission advarer, "Når den brukes i et trangt rom, kan generatorer produsere høye nivåer av CO i løpet av minutter."

Tegn på kullosforgiftning


Fordi du ikke kan lukte eller smake karbonmonoksid i lufta, er det første tegn på eksponering sykdom. Hodepine, kvalme, svimmelhet og forvirring kan bli etterfulgt av søvnighet, brystsmerter og kortpustethet. Hvis du viser noen av disse symptomene mens i garasjen, komme seg ut raskt og søke legehjelp.

Bensindamp i Garage


Hvis bensin er sølt i garasjen, kan farlige damper være til stede og kan være farlig for helsen din. US Department of Health and Human Services notater, "nervesystemet omfatter svimmelhet og hodepine, mens mer alvorlige effekter inkluderer koma og manglende evne til å puste." Innånding av store mengder bensindamp kan føre til døden.

Du kan også bli utsatt for bensin røyk når du bruker en gassboks produsert før 2009. Gass gasser tilstede når du dispensere bensin, men de kan også flykte gjennom feil avkortet spouts eller gjennom luftehullene. Som i 2009, er gass bokser som kreves for å oppfylle utslippskravene som trådte i kraft i januar 2009. Hvis du har en eldre gass kan erstatte den med en ny en for å redusere bensindamp i garasjen.

Verktøy og gass røyk


Noen verktøy med en bensinmotor bør ikke brukes i garasjen; karbonmonoksid røyk vil raskt bygge opp. Gressklippere, trimmere og løvblåser bør startes utenfor - aldri mens de fortsatt i garasjen. Hvis du reparerer en av disse verktøyene, ta det utendørs for å teste den for å unngå røyk.