Hovudside

Slik fjerner en eddik lukt fra duker eller klær

by Walther

Slik fjerner en eddik lukt fra duker eller klær

Legge eddik til å vaske belastninger kan bidra til å redusere rynker og myke stoffer som et naturlig alternativ til tøymyknere. Hvis du oppdager en duft av eddik i klærne etter å ha brukt den på tøyet ditt, kan du enkelt motvirke dette med baking soda. Fjerne en eddik lukt fra duker eller klær ved rewashing elementene og tilsette natron for å nøytralisere noen langvarig eddik lukter. Ikke bare vil din sengetøy og klær være lyse og rene, men de vil lukte frisk også.

Bruksanvisning


•  Plasser element med eddik lukt i vaskemaskinen. Legg riktig mengde vaskemiddel og sette vanntemperaturen til en passende temperatur for varene. Bruk varmt vann hvis du ikke har spesifikke vaskeanvisningen. Starte vaskemaskinen.

•  Monitor vaskesyklusen slik at du vet når det nærmer seg skylling. Når vaskemaskinen går inn i siste skylling, tilsett 1/2 kopp natron til vaskemaskinen. Den natron vil nøytralisere eventuelle gjenværende eddik duft, lysere stoff farger og hjelpe friske elementene. Tillate vaskemaskinen syklusen til slutt.

•  Fjern elementer fra vaskemaskinen. Hvis du har tilgang til en klessnor, henge elementene ute i sollys. Sollyset vil også friske stoffet og fjerne lukt. Hvis du ikke har en utendørs klessnor, tørke elementene i tørketrommel.