Hovudside

Treet Skjærende Prosedyrer

by Walther

Treet Skjærende Prosedyrer

Trær noen ganger må kuttes for å kontrollere sin form og størrelse, og passer sin innstilling. Noen ganger de må kuttes for å fjerne svekket, skadet eller syke grener. Den vanligste grunnen til å kutte et tre er for vedlikehold beskjæring. Beskjæring holder treet baldakin ren, sikrer god sollys penetrasjon, gir luftstrøm for å forebygge sykdom og holder alle grener som vokser i en sunn retning utover og ikke slip hverandre.

Cutting å kontrollere Skader og sykdom


Etter å ha inspisert treet nøye for tegn på skade og inkonsistens i grenen helse og styrke, gjøre kutt for å fjerne eventuelle syke eller svekket lemmer og forgrening. Skjær så langt tilbake som sykdommen gjennomsyrer gren, men avstår fra å kutte i de større ringformede avdelingskrager som dette kan rett og slett invitere sykdommen dypere inn i treets kjøtt. Kast de lemmer du gå og arbeide symmetrisk rundt treet for å opprettholde sin balanserte form i den grad at du kan uten å fjerne mer levende tre og bladverk enn det som er absolutt nødvendig. Hvis sykdom synes å være en gjerningsmann, vil systemiske tiltak må iverksettes for å bevare helsen til de resterende grenene og løser det underliggende årsaken til sykdommen eller skade for å hindre en gjentakelse av problemet.

Beskjæring for form og størrelse


Denne typen storskala beskjæring bør ikke trenger å gjøres mer enn hvert tredje til femte år for selv raskt voksende arter av trær. De fleste trær holde sin naturlige form godt med mindre de blir skadet som er der korrigerende beskjæring for formen blir nyttig. Beskjæring for størrelsen er viktig når treet vokser fra dens omkringliggende - noe som skjer ofte, og som regel fordi den personen som plantet det var ikke betaler oppmerksomhet til sin størrelse ved forfall. Trær kan også utgjøre praktiske farer, som for eksempel når lemmer gni opp mot hjemmet forårsaker støy eller skade eller når den trenger seg inn på verktøyet stolper og linjer. Fjerne det som er nødvendig for å fjerne problemer, men aldri kuttet bort mer enn en tredjedel av trærne forgreninger og løvverk hvert år for å forhindre sjokk og invitere sykdom.

Rengjøring Beskjæring for Helse


Rengjøring og tynning treet baldakin fremmer helsen til treet. Opptil 20 prosent av trærne 'levende løvverk og tre kan bli fjernet fra kalesjen. Kutt ned med en stang så eller hånd så noen greiner som krysser hverandre og touch som dette vil unngå svake punkter som er utsatt for sykdom. Skjær bort og forgrening som vokser innover mot treet. Sørg for at det er god selv sollys penetrasjon i kuppelen på treet. Hvis den ene siden av treet ser ut til å ha mer forgrening og løvverk, tynne ut forgrening på den tyngre siden for å balansere treet.