Hovudside

Planter Anbefales for Hydroponics

by Walther

Planter Anbefales for Hydroponics

Hydroponics er forutsigbar hage metode som kan brukes innendørs og utendørs året rundt. I stedet for jord, bruker hydroponic hagearbeid en rekke ulike medier for å støtte planter mens du levere vann, næringsstoffer og lys under kontrollerte forhold. Du kan vokse alle slags plante hydroponically, men Gardners bare å lære å bruke disse systemene bør starte med planter som ikke krever spesielle næringsstoffer eller voksende miljøer.

Bønner


Bønner spire raskt og er lett å vokse. De er hardføre planter som lider av noen sykdommer, kommer i mange varianter og vokser godt i et hydroponics system slik som en flo-og-flow system med en perlite medium eller utvidet leire småstein, ifølge Hydroponics Online. De vil spire i 3-8 dager, og plantene produsere en avling på rundt seks til åtte uker. Klatring varianter av bønner krever et espalier system for støtte.

Bladsalat


Salat er en av de enkleste avlinger å vokse hydroponically, ifølge Hage Resources. Enkle hydroponic systemer gir alt vannet som fukt-elskende salatplanter trenger, og vannkultur redusere antall skadedyr og jord-borne sykdommer som kan problem salat avlinger. Frøene vil spire i ca to uker, og at avlingen vil være klar til å høste i 4-5 uker.

Tomater


Tomater er en av de mest populære hydroponic avlinger fordi du kan produsere velsmakende tomater året rundt uten pest problemer og jord sykdommer som ofte nød tomatplanter dyrkes utendørs. Vær spesielt oppmerksom på krav til temperatur tomater, eller du kan ødelegge planter og voksende frukt. Du bør holde temperaturer på 70 til 80 grader Fahrenheit i løpet av dagen og 10 grader lavere om natten, ifølge Hjem hydroponic grønnsaker. Rockwool er det foretrukne medium for hydroponisk tomater.

African Fioler


Den afrikanske fiolett er en tropisk plante som trenger kontrollerte forhold for sunn vekst, som hydroponic hagearbeid lett kan gi. Afrikanske fioler krever temperaturer mellom 72 og 75 grader Fahrenheit i løpet av dagen og rundt 65 grader om natten, ifølge Hydroponics Express. Foretrukket fuktighetsområde for afrikanske fioler er mellom 40 til 60 prosent. Siden tilstrekkelig lys er avgjørende for blomstring, for å plassere plantene i en øst-vinduet får mest morgensolen og gi plantene en kvart omdreining hver uke for å avdekke alle sider til lyset. Planter kan også trives i lysstoffrør brukt 12 til 14 timer per dag. Bruk en Sphagnum torv, perlite eller Vask utslipps medium for Afrika fiolette planter.