Hovudside

Hvordan få Waste to Skyll Fra Toilet Bowl

by Walther

Hvordan få Waste to Skyll Fra Toilet Bowl

Deponere avfallet til et toalett er en del av hverdagen. Siden fremveksten av moderne VVS på 1820-tallet, nesten hvert hjem, kontorbygg, hotell og enda noen bobil og campingbiler har innendørs bad med en flush toalett. Mesteparten av tiden, er å spyle avfall ned i toalettet lett å gjøre, men ved enkelte anledninger, rørene som fører bort fra toalettet blir tilstoppet. Når dette skjer, må du bruke et stempel for å fjerne tresko slik at toalettet vil skylle.

Bruksanvisning


•  Trykk håndtaket plassert på utsiden av toalettet tank. Dette vil føre til toalettet for å skylle og avfallet vil reise gjennom toalettet og inn i rør som forbinder det til din lokale avløpssystem eller septiktank. Dersom avfallet ikke går ned, må du rense toalettet.

•  Snu toalettsetet opp slik at det er skjev mot tanken. Ta tak i bøtte ved den ene siden og øse ut 3 til 4 inches av vann fra overfylt toalettskålen. Deponere vannet i badekaret. Fjerne noe av vannet vil gi deg plass til å jobbe med stempelet uten vannsprut over på siden av toalettet og ut på gulvet.

•  Hold stempelet i håndtaket og sett gummi slutten i toalettskålen slik at den dekker hullet i bunnen. Press hardt ned flere ganger, slik at gummi enden av stempelet "squished" i midten. Dette vil rense eventuelle blokkeringer. Når toalettet blokkering er fjernet, vil du høre vannet går ned i hullet fra toalettskålen. Plasser stempelet i bøtte eller på et badekar for å hindre at det drypper ned på gulvet. Du kan deretter skylle toalettet.

Tips og advarsler


  • Hvis stempelet fjerner ikke tette, må du ringe en rørlegger.
  • Plunging et toalett er rotete, siden vannet sikkerhetskopiert i bollen er ikke rent. Bruk av hansker og vask hendene grundig etter stuper toalettet anbefales.