Hovudside

Hvordan få Kloakk Smell ut av badet

by Walther

Hvordan få Kloakk Smell ut av badet

En kloakk lukt på badet kan være en urovekkende problem som kan være vanskelig å fikse. Kloakkgass oppstår som avfall brytes ned i kloakksystem eller septiktank. Imidlertid kan skadelige kloakk inn i ditt hjem indikere et problem med fellene i ditt avløpssystem som er utformet for å holde gassen ut. Lukten av kloakk kan også oppstå hvis sprekker finnes i dine avløp avløpsrør eller lufte rørene, eller hvis rusk har bygget opp i vasken og avløp.

Bruksanvisning


•  Rens ut avløp i vasken og badekar først. Slam-aktig materiale bestående av såpe avskum og hår kan bygge opp i avløp og skape en forferdelig lukt.

•  Bland en liten mengde vaskemiddel med veldig varmt vann. Hell denne løsningen ned drain å fjerne eventuell innestengt rusk. Hvis lukten fortsetter, bland en liten mengde blekemiddel med varmt vann og gjenta. Skyll ut igjen med varmt vann.

•  Klare ut dine avløp med en rørleggere 'snake designet for et slikt formål. Sett slangen i avløpet så langt som mulig. Vri håndtaket som du skyver slange i avløpet. Trekk ut slangen når du ikke kan få det til å gå i ytterligere. Det skal være dekket med hår og annen skitt. Rengjøre av slangen og deretter gjenta prosessen til slangen kommer tilbake ren.

•  Sjekk din toalettet for å se om den er forseglet tett til gulvet. En luftlekkasje fra voks ring av toalettet også kan la lukten av kloakk inn på badet. Grab toalettet og prøve å skyve det fra den ene siden til den andre. Hvis det ikke beveger seg, dette er ikke problemet. Hvis den beveger seg, må du bytte voks ring.

•  Slå av vannet på toalettet og tømme alt vannet ut av bollen ved å spyle og stuper. Koble toalettet fra vannforsyningen. Fjerne Johnny-bolter med en skiftenøkkel. Hvis toalettet ikke løfte av, bruk en baufil for å kutte boltene. Bære toalettet ut av rommet. Skrape av gammel voks ring med en sparkel. Bruke WD-40 for å myke herdet voks. Plassere en ny voks ring på toalettet horn, erstatte toalett og forsegle det på plass med nye Johnny-bolter. Koble toalettet til vannforsyningen.

•  Sjekk om dine toalett felle eller avløp feller ikke har tørket ut. Spyl toalettet fire eller fem ganger. Hvis lukten er borte, felle din sannsynligvis har tørket ut. For en vask eller avløp, skylle en liten mengde blekemiddel ned Sinka € ™ s overløp. Kjøre vann igjen for å fylle fellen. Hvis lukten er borte, har du løst problemet.

•  Kontroller tak vent bunken for å se om det er tett. Gå opp på taket, ta vare at du er sikker når du er oppe. Finn ventilen, som er en plast eller metall rør om 4 inches i diameter og en 1 til 2 meter høye, som ligger over badet ditt. Ta av lokket og se inn i røret med lommelykt for å se om det er en blokkering. Fjern eventuelle blader eller reirmateriale du finner i røret. Hell vann i røret med en hageslange for å tvinge ut eventuelle rester fast på innsiden. Tømme ut sterke tresko med en rørlegger slange. Sett lokket på røret når du er ferdig.

•  Call i fagfolk til å diagnostisere og fikse kilden til kloakk gasslekkasje hvis lukten vedvarer. Lukten av kloakk på badet kan ikke være et tegn på en defekt toalett eller tett vask, men et problem i kloakksystemet.

Tips og advarsler


  • Ikke overse en kloakk lukt på badet. Kloakkgass har et metankomponent, noe som gjør den eksplosive. Bruk en respirator hvis du er sikker på kloakkgass er på badet.