Hovudside

Hvordan Kule en Reservoir for Hydroponics

by Walther

Hvordan Kule en Reservoir for Hydroponics

De mest effektive hydroponics dyrkere ta hensyn til alle aspekter av plantens miljø for den beste avlingen forplantning. Det omfatter ikke bare næringsmidler og lys, men også temperaturen, spesielt temperaturen i næringsløsningen som strømmer plantene.

Spesielt hvis den voksende systemet er dårlig ventilert, kan varmen som genereres av systemet automatiserte operasjoner akkumulere og varme opp næringsløsningen. Likeledes hvis vokse plass blir utsatt for sollys regelmessig.

Bruksanvisning


Kjøling en Hydroponics Reservoir


•  Vurdere din voksende system. Hvis plantene dine har opplevd infeksjoner, råtner, demping av eller en tilstand som kalles Pythium, som er rask i sin infeksjon, sjansene er rotsonen temperaturer kan være å klandre. Altfor varme termperatures - i dette tilfellet rundt 72 grader Fahrenheit eller høyere, kan stresse anlegget, frata det av oksygen og og gjøre den mer følsom for rot sykdommer.

Den ideelle temperaturen for en plante rotsonen er generelt om fra 68 grader til 72 grader Fahrenheit, så løsningen må matche dette området. Ved hjelp av et termometer, kan temperaturen av oppløsningen på tidspunktet for dagen som man mener å være den varmeste, for eksempel når solen treffer vokse området eller under den varmeste del av dagen.

•  Ta av varmen. Overoppheting av reservoaret kan rett og slett være et resultat av å sette den i en mindre enn optimal sted, for eksempel i nærheten av vinduet hvor solen kan nå den. Nærhet til de automatiserte maskiner som kjører den voksende området kan også påvirke reservoaret. Voksende lysene er også en viktig faktor i vokse romtemperaturer.

Omorganisere vokse rom for å holde reservoaret vekk fra varme og lys kan kjøle den. Dersom reservoaret er på et fast sted og utsettes for varme og lys, til reflekterende beleggets isolere det kan tjene til å hindre den fra å varme opp ut av det optimale området for løsningen. Bruk kjøligere vokse lysene hvis mulig og slå av alle lysene som ikke er avgjørende.

•  Legg coolness. Hvis varmen ikke kan bli senket langt nok, kan det være på tide å anvende andre tiltak. Ventiler plassen kan være en av de enkleste, som det ville innebære å åpne et vindu eller slår på en vifte. De med ekstra penger å bruke kan selv gå for en bærbar aircondition-enhet.

Hvis ventilasjonen ikke fungerer godt nok, så andre ting kan gjøres for å målrette reservoartemperatur: ventilasjonsanleggene, som også kan gjeninnføre oksygen i løsningen utgitt av varmen. Fryser pakker kan også slappe av vannet, men krever regelmessige endringer. Når du legger til reservoaret, bruker kjøligere vann.

Et annet alternativ er å bruke et akvarium kjøligere, som brukes av akvarister som trenger å holde vannet i sine tanker kjøligere.