Hovudside

Hvordan Grade Land

by Walther

Hvordan Grade Land

Gradering landet er et begrep som brukes for å beskrive prosedyren for utjevning en jord base, enten det er ujevn eller har en enkel skråning. Dette brukes for byggeprosjekter, slik som forberedelse arbeid for veier eller landskaps. Gradering er en nødvendig oppgave, som ujevn land kan skape vanning problemer eller hagearbeid problemer på grunn av soleksponering. Gradering kan være en komplisert oppgave, avhengig av jordoverflaten blir gradert. Mens en enkel hagetraktor kan gjøre for noen gradering prosjekter, mens andre kan kreve en bulldoser.

Bruksanvisning


Selv Land


•  Fest en glatt-front festet til en hagetraktor. Dette vil jevne ut eventuelle store klumper av jord og foreta en glatt overflate.

•  Start hagetraktor og senk bladet til like over bakken. Begynn å kjøre sakte, dra bladet på toppen av jord. Hvis landet er enda, kan disse trinnene være de eneste som kreves for gradering landet.

•  Fest en boks skraper til baksiden av hagetraktor for presisjon gradering. Det er akseptabelt hvis skrapen er større enn den tractorâ € ™ s bredde. Begynne å trekke boksen skraper over landet, og skaper en glatt og jevn jordoverflaten. Presisjonen gradering graver opp mer jord for å glatte og jevne ut land, i stedet for bare å jevne ut klumper av jord allerede på overflaten.

•  Plant gress eller planter, eller legge grus på gradert land.

Ujevn Land


•  Vann bakken som må være gradert, eller gjøre gradering etter et kraftig regnskyll.

•  Bruk en bulldoser for å fjerne skitt, gress eller ugress som legges på toppen av jord eller verksted som må bli sensurert. Hvis den ujevne land er en høy skråning, vurdere å selge jord til landskapsutviklere for litt ekstra fortjeneste. Å ha ekstra jord på en gitt eiendom kan forstyrre riktig dreneringssystemer. Fortsett å fjerne skitt og jord inntil ujevn land er flatet ut.

•  Fjern den ekstra jord for å skape en enda landoverflaten. Bruk en hagetraktor og en boks skraper å flate jordoverflaten etter gradering ujevn land. En boks skraper vil også bidra til å løsne opp jord som vil ha blitt komprimert under bulldozerâ € ™ s stasjoner på jorda.

•  Overvåk nylig gradert jord under regnfull perioder. Siden den ujevne land har blitt gradert og jevn, kan enkelte vann drenering problemer overflaten. Hvis dette skjer, må du installere andre drenering alternativer som grøfter eller grusfylte stolpehull.