Hovudside

Sot fjerning Fra Leather

by Walther

Sot fjerning Fra Leather

Sot er en gjennomgripende biprodukt av brann. Den består av meget små partikler av aske og kan bevege seg i mellom sprekker og gjennom sprekker. Rydder opp etter branner er komplisert ved pervasiveness av sot. Fjerne det raskt fra porøse produkter som skinn, slik at materialene ikke ender opp med smelling som ild.

Risting


Sot er lettest å fjerne fra skinn når det er tørt. Jo mer innsats du legger i de tørre renseprosesser, jo lettere de våte renseprosesser vil være. Først rist lær for å fjerne så mye av den sot som mulig. Gjør dette utenfor og gjelder ikke noe press, da dette vil bare fungere sot inn i skinn.

Feiing og Støvsuging


Feiing og støvsuging lær vil fjerne mye av sot fra skinn. Slangen på din vakuum er det beste alternativet som det vil suge opp sot uten å dytte den inn i skinn. Støvsug hele stykke skinn ved å holde munnstykket noen få inches av materialet uten å berøre den. Gjør dette før det er så ren som mulig. Du må kanskje gå over den flere ganger for å få den skinn ren. Hvis du ikke har et vakuum, feie sot med en børste.

Vasking


Vask av skinn er det siste trinnet for å fjerne sot helt. Du kan enkelt vaske ferdige skinn, men du bør få uferdige skinn, slik som semsket skinn, profesjonelt rengjort. Uferdige skinn er følsomme for vann og renserier ha kommersiell-grade renhold løsninger som vil fungere å fjerne soting. Å rydde ferdig lær, suge en ren klut i vann og vri den ut så mye som mulig. Gni kluten over skinn til den er helt ren. Umiddelbart tørke lær å hindre at den tørker ut og sprekker.

Lukt fjerning


Skinn er en porøs tekstil som vil absorbere sot lukter. Profesjonell rens vil fjerne disse luktene, men du kan prøve å fjerne dem selv først. Fyll en sprayflaske med en del hvit eddik og én del vann. Spray løsningen i løpet av ferdige skinn og umiddelbart tørkes opp med en ren klut. Hvit eddik er et naturlig deodorizer. Hvis skinn er uferdig, fylle en bolle med hvit eddik og legg den i sentrum av en liten skapet. Heng skinn i skapet og la hvit eddik fordampe inn i rommet for å nøytralisere sot lukter i det uferdige skinn.