Hovudside

Slik unngår Edderkopper Garasjer

by Walther

Slik unngår Edderkopper Garasjer

Garasjer er et yndet skjulested for edderkopper fordi de ofte er mørkt og rotete. Bare et par nordamerikanske edderkopper --- den brune eneboer eller sort enke --- er farlig for mennesker; de fleste edderkopper er helt ufarlig, og er faktisk gunstig fordi de reduserer insekt befolkningen. Men hvis du ikke er komfortabel med edderkopper bor i garasjen og vil heller de finne et annet sted å bebo, kan du ta skritt for å eliminere dem og hindre dem fra å komme tilbake.

Bruksanvisning


•  eliminere rot. Edderkopper liker å gjemme seg i mørke, bortgjemte områder, så en garasje full av esker og andre lagrede elementer gir dem nok av steder å gå. Hvis du holde veden i garasjen, flytte haug utendørs vekk fra huset. Ta elementer som er lagret i pappesker og overføre dem til plast totes med tettsittende lokk som edderkopper ikke kan komme inn. Fei eller støvsug støv og rusk fra gulvet og bli kvitt eventuelle spindelvev og eggsekker du finner.

•  Reduser antall insekter som lever i garasjen. Edderkopper spiser insekter, så jo færre matalternativer garasjen tilbyr, jo mindre sannsynlig er det at edderkopper vil ønske å bo der. Noen alternativer for å eliminere insekter inkluderer bruk av flypaper og holde insekt-tiltrekke utelamper slått av når de ikke er nødvendig.

•  Hold dører og vinduer i garasjen lukket så mye som mulig. Plassere tettsittende skjermer i windows og over eventuelle luftventiler som kan la edderkopper eller insekter i.

•  Forsegl eventuelle hull, sprekker eller hull i vegger, tak og fundament av garasjen. I de fleste tilfeller kan disse bare fylles ut med kittet eller spackling lim.

•  Spray en edderkopp frastøtende rundt garasjen. Bruk en kommersiell kjemisk spray som er spesielt formulert for å frastøte insekter og edderkopper, eller prøve en hjemmelaget frastøtende løsning som består av naturlige ingredienser som edderkopper misliker slik som tea tree olje, peppermynte eller lavendel, som alle er tilgjengelige fra helsekostbutikker. Kombiner fem dråper av ditt valgte eterisk olje med én liter vann i en ren sprayflaske. Spritz løsning over vinduskarmene, langs veggene i garasjen og hvor som helst annet som du har lagt merke til edderkopper levende.

Tips og advarsler


  • Ved rengjøring ut rot fra garasjen din, alltid bruke hansker og lang ermet klær for å unngå bitt fra edderkopper som kanskje allerede bor i området.