Hovudside

Hva vil ta svart slitemerker av av Vinyl?

by Walther

Hva vil ta svart slitemerker av av Vinyl?

Svart slitemerker skje når sorte såler eller gummi møbler føtter markere vinylbelegg. Du har flere måter å fjerne disse merkene på vinyl. Bruk den mildeste løsemiddel mulig å hindre skade på vinyl gulv. Noen løsningsmidler vil fjerne gummimerket, men de kan også skade farge og tekstur av vinyl gulvet.

Papirhåndklær


Kraftig gni scuff merket med et papirhåndkle vil arbeide for å fjerne veldig lette slitemerker som du nettopp har gjort. Denne metoden vil ikke skade vinylgulv og ikke utnytte noen skadelige kjemikalier. Imidlertid kan denne metoden ikke fjerne tøffe slitemerker som har vært på gulvet for en stund.

Viskelær


En av de minst skadelige metoder for å fjerne svarte skrapemerker er rubbing merket med en blyant viskelær. Bruk en hvit viskelær, og gni den skrapemerker mark fra kantene av flekken mot midten. Arbeid til skrapemerker mark er borte eller til merket er ikke så merkbar, som vil arbeide for å fjerne lys flekker, men det kan ikke arbeide for å fjerne tunge slitemerker som har vært på vinyl i lang tid.

Baby Oil


Babyolje er en løsning som du kan bruke til å oppløse skrapemerker mark hvis viskelæret er ute av stand til å fjerne den. For å bruke det, suge en ren klut i babyolje. Gni babyolje over skrapemerker mark, arbeider fra kantene av skrapemerker mark til sentrum. Arbeid til flekken er borte, eller til du ikke lenger lysne det. Tørk av overflødig olje med en annen ren klut, slik at gulvet ikke føles fet.

Isopropanol


Rubbing alkohol er en sterkere løsemiddel som vil oppløse svært mørke slitemerker. For å bruke det, suge en ren klut i teknisk sprit, og bearbeid den over skrapemerker mark til den er borte. Arbeid fra kantene av flekken mot midten, ved hjelp av så lite av rensevæske som mulig. Teste løsningen først på et lite område av vinyl gulvbelegg for å sikre at det ikke endre gulv farge eller tekstur. Skyll gulvet grundig med rent vann, og tørk den helt når flekken er borte.