Hovudside

Hvordan a Tree Roach Harm en Tree?

by Walther

Identifisere a Tree Roach


Tre kakerlakker, eller "tre kakerlakker" som de ofte kalles, lever over de østlige og sørlige deler av USA så vel som gjennom mange Midtvesten stater og opp gjennom Canada. Mens de tre kakerlakker ikke anses skadedyr som sine flere beryktede fettere, de tyske, brune-bøyle, orientalske eller amerikanske kakerlakker, som kan kan gjøre noen skade på trær på din eiendom.

Hvordan det Feeds


Tre kakerlakker lever av organisk materiale som forfaller, slik som falne logger og råtnende trær. Tre kakerlakker kan også bli funnet i fyringsved hauger og fest på tre helvetesild i tillegg. Når det gjelder fôring på trær, vil tre kakerlakker foretrekker døde eller døende seg, men de kan påføre skade på friske trær og i løpet av kort tid vil slå et blomstrende tre inn i en døende en.

Cellulose


Tre kakerlakker lever av treet tre. Treet Kakerlakker krype inn under barken å finne fuktige flekker av tre for å beite på. Tre kakerlakker er som termitter i at de kan fordøye cellulose, elementet som utgjør treets celleveggene. Tre kakerlakker bære spesielle mikroorganismer i sine guts som kan bryte den cellulose ned. Fôringsprosessen forårsaker skade og skade på treet, åpner det opp for sykdommer og andre skadedyr til ytterligere forårsaker det skade.