Hovudside

Å gjøre en osmansk Fra en Coffee Table

by Walther

Å gjøre en osmansk Fra en Coffee Table

Oversikt


Forberedelse


Å gjøre en ottomansk fra et salongbord er ett eksempel på miljøvennlig dekorere. Alt du trenger for å fullføre dette prosjektet er stoff, skum padding, batting, spray lim og en stift pistol. Hvis padding må kuttes, gjør jobben lett en elektrisk kniv. Velg et stoff som ikke bare koordinerer med ditt hjem, men er holdbar, også, for eksempel møbelstoff, vinyl eller skinn. Din ottomanske kan ta mer misbruk enn stuebordet, og velge stoff som ikke vil slites ned lett er i din beste interesse. Du kan finne møbelstoffer og polstring på spesialitet stoff butikker, og vatt, spray lim og stift pistol på din lokale rabatt butikken.

Endringer


Størrelsen på stuebordet vil avgjøre størrelsen på ottomansk, men du kan endre design. Hvis stuebordet har en glassplate, erstatte det med tre. Glass er ikke et godt utgangspunkt for sitteplasser. Hvis du ønsker å polstre hele salongbord i stedet for bare toppen, må du kanskje legge til tannregulering for å fylle åpninger rundt omkretsen av bordet. Kutte deler av tre planker som passer mellom øverste hylle av bordet og nederste hylle og plassere dem hver fot eller så rundt bordet. Dette vil gi støtte for vatt og stoff rundt sider av det osmanske riket. Hvis du ønsker det ottomanske å rulle, bore hull under beina på stuebordet slik at du kan legge til hjul.

Konstruksjon


Når stuebordet er preparert, er det på tide å legge padding og stoffet. Kutt skum for å passe på toppen av stuebordet, og deretter klippe ut en del av stoff og vatt til å dekke skum og tabellen. Hvis du planlegger å dekke sidene av salongbord, kuttet nok vatt til å vikle rundt en gang og nok stoff til å dekke fra toppen og ned. Spray limet på veden rundt sider av bordet og pakk vatt, hvis det er nødvendig. Legg stoffet ansiktet ned på et flatt underlag. Legge vatt for toppen på stoffet. Spray limet på toppen av skum padding og legge det med forsiden ned i sentrum av vatt. Spray limet på toppen av salongbord, snu den og legge den opp ned på toppen av skummet. Trekk stoff og vatt opp over bordet og stifte det under med en stift pistol. Vend salongbord over, og du har en ottomanske.