Hovudside

Hva slags planter kan dyrkes i en Green House?

by Walther

Hva slags planter kan dyrkes i en Green House?

Voksende planter i et drivhus gir flere fordeler til gartnere. For eksempel kan du dyrke planter i et drivhus som du ikke kan være i stand til å vokse utenfor, på grunn av din spesielle hardførhet sone. Med muligheten for å styre temperatur og fuktighet, er det flere forskjellige typer planter som kan vokse i et drivhus.

Blå Java Banana Tree


Blue Java Banana Tree er ofte kjent som "Ice Cream" banan, på grunn av sin vaniljeis smaken. The Blue Java produserer mellomstore bunter av sølv-blå bananer og, ved forfall, fyller 12 meter i høyden, noe som gjør den egnet for større drivhus. Dette raskt voksende tropisk plante gjør det bra i veksthus, der det er trygt fra frost. Fahrenheit temperaturer så lave som de høye 20-årene kan drepe den blå Java; Derfor kan et drivhus beskytte planten fra den naturlige temperaturforhold i området, og holder den i tropisk varme den trives i. Den blå Java fungerer godt i en rekke av løsmasser, så lenge det er god drenering og jord er dyp . For drivhus songen, hevet senger kan bidra til å øke dybden samt øke drenering.

Citrus hystrix 'Kaffir Lime'


Citrus hystrix, vanligvis kjent som Kaffir Lime, er et populært thailandsk matlaging urt. Sine aromatiske bladene brukes i en rekke retter, inkludert sitrongress suppe, og skallet av frukten er brukt i Thai karri. Dette er et sterkt voksende treet som når omtrent 10 meter i høyden ved forfall. Den Kaffir har mørkegrønne, blanke blader som er segmentert, gir inntrykk av to blader voksende ende til ende for hver entall blad. I et drivhus, vil Kaffir blomstrer hele året; imidlertid minst to genetisk forskjellige planter som trengs for å produsere frukt. Denne planten foretrekker en godt drenert jord som holdes fuktig hele tiden. Den Kaffir kan spres fra enten frø eller skjæring.

Clivia


Clivia er dramatisk blomstrende planter som er godt egnet til veksthus, enten hele året, eller skjermet i drivhuset under kalde månedene. Anlegget har lange, rette blader med blomster spir toppet med hengende rødt til oransje blomster. Lyse røde bær følge blomstene og kan vare i inntil ett år. I vill, Clivia vokse i tropiske skogene i Sør-Afrika under trær; derfor de liker skygge eller delvis skygge. Selv om de trives i containere, de foretrekker en voksende medium hvor deres røtter kan få luft. Av denne grunn er en plantemedium som består av like deler granitt chick start grit, soilless potting blanding og sand er anbefalt. Selv om Clivia er naturligvis motstandsdyktig mot tørke, vann det grundig ikke bare spyle salt bygge opp fra planting blanding, men også for å fremme rotvekst dypere inn i beholderen.