Hovudside

Vanlige problemer med en Sears Craftsman Lawn Mower

by Walther

Vanlige problemer med en Sears Craftsman Lawn Mower

Sears produserer flere forskjellige modeller av Craftsman gressklippere. De mest favoriserte modeller som brukes av huseiere og profesjonelle landscapers er gassdrevne push gressklippere. Flere vanlige problemer er knyttet til disse gressklippere, men de fleste du kan fikse selv uten hjelp av en tekniker eller utskifting av noen deler.

Stuck Debris


Craftsman gressklippere får ofte biter av gress, skitt eller rusk sittende fast i sine blader, noe som vanligvis skjer med ujevne plener eller plener med høyt gress som ikke klippes regelmessig. Hvis ledningen virker fast eller bare trekker ut halvveis, inspisere blader for rusk.

Feilaktig Grunning


Gassdrevne gressklippere krever grunning, eller pumpe en priming-knappen for å fylle motoren med bensin. For lite priming og motoren din kan dø for tidlig. For mye grunning og du kan flom motoren med bensin. Eksperimenter med mengden av grunning nødvendig for akkurat din modell. Åtte til 10 pumper av priming knappen er vanligvis nok. I kaldt vær, kan det hende du trenger å pumpe opp til 20 ganger før du ser riktig bensin sirkulasjon.

Ujevn tomgang


Hvis din gressklipper er tomgangskjøring grov eller steiler, kan du ha et problem med klipperens forgasseren. Den mest vanlige forgasser problemet er en oppsamling av olje eller smuss motoren. Rydd opp i forgasseren med en fille. Hvis du rengjør forgasseren og fortsatt opplever tomgang problemer, ta kontakt med en tekniker.

Mangel på olje


Mange problemer med Craftsman gressklipper funksjon (riding grov, tomgang merkelig, drøye ut og svak handling) er forårsaket av en mangel på olje i oljetanken. Sjekk oljen regelmessig, og skifte olje når den blir skitten. Hvis du har en full tank av olje og fortsatt opplever problemer med å starte gressklipperen, må du kanskje bytte ut batteriet.