Hovudside

Hva skjer når en blomst Bulb Gets tråkket på?

by Walther

Hva skjer når en blomst Bulb Gets tråkket på?

Blomsterløk inneholder alt som trengs for å produsere en plante og blomst. I bakken er de beskyttet og støttet av den omkringliggende jord. Noen sommerblomstrende løker må fjernes før den første frosten og lagret. Lagre pærene der de ikke vil gå kvestet eller tråkket.

Mangel på Blooms


Lagene av pæren er mat kilde for den embryoniske anleggs blomst innenfor. Som en regel, jo større pære, jo større blomsten den produserer. Det er derfor større pærer av samme utvalg koste mer enn mindre pærer. Dersom lagene av pæren er tråkket på og ødelagt, betyr at mindre mat for blomsten. Pæren kan eller kan ikke blomster avhengig av skaden.

Rot


Knusing pære, men ikke helt ødelegge det, utgivelser fuktighet fra lagene. At fuktighet fører til de andre lagene å starte rotting. Mold kan sette inn også. Tenk på en løk pære som er blitt knust: Det begynner å gå dårlig etter et par dager.

Ingen Roots


Hvis basalplaten på bunnen av pæren er tråkket, vil det ikke være noen rot utvikling. Uten røtter, er det ikke en måte for planten å få næringsstoffer fra jorden. Pæren bør bli kastet i komposthaugen.