Hovudside

Gjør-det-selv Wireless Home Alarmer

by Walther

En trådløs hjem alarm gjør innganger til ditt hjem for å være beskyttet. En gjør-det-selv (DIY) trådløse hjem alarm kit som bruker en bevegelsessensor vil beskytte en inngang uten at du trenger å endre eller wire døren eller vinduet. Disse pakkene er tilgjengelig fra utvalgte hobby butikker og sikkerhet forsyningssentre. Det er ingen pågående betalinger skal gjøres når det har blitt installert, og du kan utføre installeringen med bare noen få felles husholdning verktøy.

Bruksanvisning


•  Plasser den trådløse bevegelsessensor modul mot en vegg slik at det vender retning av vindu eller dør som vil være beskyttet av det trådløse hjem alarm.

•  Monter sensormodul til veggen, med tre skruer og en stjerneskrutrekker. Koble strømledningen til et strømuttak.

•  Åpne panelet lokket kontroll og justere innstillings knotter å høres en alarm umiddelbart når bevegelse oppdages av sensoren. Også innstille enheten slik den vil slå seg på når solen går ned.

•  Lukk lokket og justere volumknappen på baksiden eller toppen med klokken. Plassere den trådløse mottakeren på nattbordet. Plugg mottakeren strømledning inn i en stikkontakt og slå på mottakeren.

•  Trykk på "Sync" knappen på siden av modulen og deretter på mottakeren til å synkronisere de to sammen.