Hovudside

Små Pine Trees for Landscaping

by Walther

Små Pine Trees for Landscaping

Furutrær er preget av sine bunter av nåler som, i stedet for å fremvoksende enkeltvis langs grenen, oppstår i klynger av to, tre eller fem nåler. De fleste furutrær vokser ekstremt stor, noe som gjør dem uegnet for landskaps bortsett fra i store meter eller når for en skjerm av store trær. En håndfull furuarter forbli relativt liten og egnet for landskapsformål.

Mugo Pine


Den mugo furu er blant furutrær anbefalt som landskapstrær ved University of Minnesota Extension. Sin lille størrelse skiller mugo fra sine furu-familien brødre; noen trær bare nå fire meter i høyden. Treet forutsetter enten en runde eller pyramideform, avhengig av sorten, og vokser et tett nettverk av filialer som gjør det utmerket for screening-formål. Den mugo furu tåler en rekke typer og tilstander jord, viser moderat tørke toleranse og trenger litt beskjæring, noe som gjør det til et godt valg for hus som ønsker et tre som krever lite oppmerksomhet og omsorg. Ulempene til mugo furu inkluderer rotet forårsaket av fallende nåler og kjegler og en høy mottakelighet for enkelte skadeinsekter.

Scotch Pine


Nådde 50 meter i maksimal høyde, er den Scotch furu en av de minste av sine furu-familien brødre, og dverg varianter gjøre enda mer egnet liten landskapsarbeid trær. Scotch furu presenterer blå-grønne blader i sommer som slår gulaktig i vinter, og gjennom grenene, flaky, oransje-farget bark som skiller den fra andre furutrær er synlig. Selv om anbefalt for landskaps ved University of Minnesota Extension, University of Michigan Extension advarer huseiere som Scotch furu viser høy mottakelighet for sykdomsfremkallende nematoder i enkelte områder. Sjekk med din forlengelse kontor om lokale forekomster av disse skadedyr før du tar en sjanse med Scotch furu.

Bristlecone Pine


Forklare dens bruk som et landskaps treet, University of Arkansas Cooperative Extension beskriver bristlecone furu som "mer interessant enn vakker." Dette lille, vridd treet når bare ca 25 meter i høyden, selv om Extension advarer at det kan vokse høyere med alderen - med noen arter lever så lenge som 7000 år, landskaps eksperter er ikke sikker ennå hvordan bristlecone pines brukes i landskaps vil billettpris noen hundre eller tusen år fra nå. En teori om den ekstraordinære lang av bristlecone pines tyder på at de lever så lenge fordi de foretrekker miljøer så ugjestmilde at feilene og sykdommer som rammer pines ikke bry deg med dem. Av denne grunn, kan trær plantet i et landskap ikke leve så lenge som sine slektninger i naturen.