Hovudside

Hvordan takle Tyfoner

by Walther

Hvordan takle Tyfoner

Hvis du reiser til kontinenter innenfor det vestlige Stillehavet og Det indiske hav du kan oppleve en tyfon. Identisk med en tropisk orkan, tyfoner oppstår vanligvis i løpet av månedene august, september og oktober. Under en tyfon vind kan nå destruktive nivåer av mer enn 155 mph. Hvis du har den ulykke å oppleve en tyfon, er det spesifikke trinn som må følges for å hjelpe deg og din familie takle.

Bruksanvisning


Før Typhoon


•  Forbered en storm survival kit, som vil holde deg trygg og sunn når du ikke har tilgang til moderne fasiliteter eller bekvemmeligheter. Når beboerne får en tyfon advarsel de skal kjøpe flaskevann, mat, et førstehjelpsskrin, endringer av klær, lommelykt og batterier og søppelsekker. Kjøpe elementer som vil vare i minimum tre dager.

•  Board vinduene for å gi ekstra sikkerhet for deg og din familie under stormen, samt redusere sjansene for Windows breaking. Bruk kryssfiner eller aluminiumsrammer til å dekke alle vinduer og dører før stormen treffer. Kryssfiner og aluminium har en bedre sjanse til å motstå de Typhoon vind og blåser rusk.

•  Sjekk utenfor for alle løse gjenstander. Fast sikre eller bringe inne noen produkter som vises løs eller ikke er forsvarlig festet. Alle elementer som ikke er sikre kan blåse i de sterke Typhoon vind og skade mennesker eller skade eiendom.

•  Klargjør innsiden av hjemmet ditt. Slå av store elektriske apparater som ikke krever en konstant strømkilde. Også flytte bort elementer fra vinduer og dører slik at de ikke blir skadet av vind eller regn. Snu ditt kjøleskap og fryser til den kaldeste innstillingen vil også bidra til å holde enhetene kjøler for lengre perioder av gangen hvis strømmen går.

•  Kjøp en batteridrevet radio. Få backup-batterier som vil vare i minimum tre dager, som hører på radioen vil tillate deg å holde up-to-date med værforhold, rømningsveier og farlige områder som underlag på grunn av tyfonen.

I løpet av Storm


•  Hold deg rolig under stormen ved å spille musikk og lytte til oppdaterte værmeldinger. Sørg for at området der du søker ly er borte fra vinduer og dører, og er på et lavere nivå struktur.

•  Vær oppmerksom på typhoonâ € ™ s øyet. Øyet av tyfon kan lure folk til å tro at stormen er svekket eller ferdig, når det faktisk er det i ferd med å styrke igjen ganske raskt. Lytte til oppdaterte værmeldinger på din batteridrevet radio kan fortelle deg når øyet er over ditt område.

•  Hold inne til krisepersonell eller radiorapporter informere deg om at det er trygt å dra ut. Går utenfor under en tyfon er ekstremt farlig som du kan bli rammet av rusk som beveger seg så fort som 155 km / h.

Etter Typhoon


•  Vær forsiktig når du går utenfor. Etter en tyfon kan det være ekstrem flom, nedskutte kraftledninger og skarpe gjenstander i og rundt eiendommen. Hold deg unna alle elektriske linjer og store vannmasser.

•  Sjekk om din nabohuset naboer trenger hjelp. Ofte ganger, etter en tyfon, naboer trekke sine ressurser sammen for å sikre at alle får hjelp.

•  Survey din eiendom og se etter eventuelle områder som ble skadet av stormen. Om nødvendig, ta bilder med et digitalt kamera, slik at de kan videresendes til forsikringsselskapet når du gjør et krav.

•  Ring dine venner og kjære for å la dem vite at du er OK. Ikke bare kan du gi dem trygghet om din sikkerhet, kan de også tilby å låne deg en hånd når det gjelder å rydde opp.