Hovudside

Hvordan finne Vinyl Pool Liners

by Walther

Hvordan finne Vinyl Pool Liners

Vinyl pool liners kommer i mange mønstre, farger og stiler. De forbedre utseendet til din basseng og skape en myk tekstur for deg å gå på i bassenget. Etter mange års bruk, liners fornedre og få hull i dem. Små hull kan repareres med en vinyl basseng reparasjonssett, men når et større hull er revet eller etter mange års bruk, pool liners må byttes. Det er flere måter å finne en vinyl basseng duken.

Bruksanvisning


•  Gå til en lokal pool butikken eller til butikken der du kjøpte ditt basseng. De kan bære vinyl pool liners for å passe ditt basseng eller bør være i stand til å bestille en for deg.

•  Ring bassenget produsenten. Telefonnummeret sitt kan være på brukerhåndboken eller på din billett salgs for bassenget. De vil enten bære vinyl pool liners som du kan bestille eller de vil henvise deg til en butikk hvor du kan kjøpe en.

•  Se på online biljard nettsteder for vinyl liners. Mange pool produsenter bære deres komplett utvalg av bassenger og basseng tilbehør --- som vinyl pool liners --- online. Plukke ut riktig størrelse og stil på basseng duken du trenger og orden gjennom online bestilling skjema selskapets.

Tips og advarsler


  • Når du bytter ut en liner, kan det være bedre å ha en profesjonell installere den. Basseng duken plassering er ikke lett, spesielt på større bassenger, og du ikke ønsker å rive en ny liner.