Hovudside

Hva skjer hvis du putter en shamwow i tørketrommel?

by Walther

Hva skjer hvis du putter en shamwow i tørketrommel?

Shamwow håndkle er et kunstig pusseskinn med evnen til å suge opp mer vann enn en standard håndkle. Shamwow skiller seg fra et skinn pusseskinn i at det fortsatt myk etter det tørker. Forsvarlig omsorg når du vasker og tørker håndkle vil øke levetiden og beskytte absorpsjon egenskaper.

Identifikasjon


Shamwow er et spesielt vevd rayon-type håndkle. Den spesielle produksjonsprosessen øker absorpsjonsevnen av fibrene. Håndkleet er i stand til å tørke opp søl og trekke fuktighet ut av elementer, for eksempel teppe, i både tørr og våt scene.

Vasking


Shamwow instruksjonene på emballasjen listen håndkle som kan vaskes i maskin i varmt vann. Du kan legge blekemiddel til vask hvis håndkle krever desinfisering eller ekstra rengjøring makt. Følg bleke instruksjonene på flasken for å hindre over-bleking og å skade stoffet.

Tørking


Shamwow anbefaler ikke tørking håndkle i en maskin tørketrommel. Dette kan føre til at fibrene til å krympe og forårsake skade som hindrer håndkle fra å utføre som forventet for flytende absorpsjon. Hang tørke et vått eller nyvasket shamwow å la det lufttørke naturlig.