Hovudside

Hvordan lage en Organic Mikrobølgeovn Hot Pad

by Walther

Hvordan lage en Organic Mikrobølgeovn Hot Pad

Gjør organisk mikro varme pads som gir komfort for smerter, smerter, hodepine og spenninger. Fyll stoff poser med ukokt ris eller andre stoffer som varmer opp i mikrobølgeovnen og beholde den varmen. Legge urte dufter forbedrer pads ved å gjøre dem aromatisk terapi samt varme eller kulde terapi.

Bruksanvisning


•  Skjær stoffet inn i en 20-by-14 tommers rektangel. Brett den i to på langs med de rette sidene sammen for å danne en lang tube form.

•  Sy sammen langsiden og den ene kortsiden med en symaskin. Legg igjen en 1/2-tommers sømmonn,

•  Vri røret høyre side ut og stryke den flat. Still røret til side.

•  Bland filler i en plast bolle og bruk en plast skje. Plast verktøy vil ikke beholde duften og overføre den til en annen gruppe. Først, hell nok tørr hvit ris, rent kirsebær groper, bokhvete skrog, tørket fôr mais, linfrø, bygg eller bønner i stoffet røret for å måle den korrekte beløpet som trengs for å fylle den. Gjør det fast nok til å være komfortabel, men fleksibel nok til å vikle rundt halsen. Hell filler i bollen og tilsett 1 til 2 ss av tre ulike tørkede urter og 30 dråper eteriske oljer og bland godt.

•  Fyll stoffrøret med fyllmaterialet. Slå den rå kanten av rør under på innsiden ca 1/4 tommers og hånd sy den stengt.

•  Plasser slangen i mikrobølgeovn på høy i 1 til 3 minutter. For å være sikker, sette en kopp vann på med det så tørket materiale vil være mindre sannsynlighet for å ta fyr. Fjern forsiktig fra mikrobølgeovn og rist for å fordele varmen slik at det ikke vil brenne huden. Gjelder for det berørte området av kroppen.

Tips og advarsler


  • Velg stoff som flanell, bomull, musselin, denim eller frotté. Bruker aldri noe annet enn bomull materialer fordi polyester, satin og andre stoffer ikke mikrobølgeovn godt. Unngå også stoff som har metall i den. Hvis du bruker en lys, bomull stoff, lage et dobbelt lag duk for å hindre brannskader på huden, eller lage en sak og slip den fylte rør inne.
  • Rice og andre fyllmaterialer kan avgi en ubehagelig lukt. Linfrø ikke, og det kan være mer behagelig fordi frøet er mye mindre.
  • Bruke lavendel og kamille for å bli kvitt spenninger og stress, og legg kanelstenger og Clary salvie for muskelsmerter. For å varme opp en seng og gjøre det lukter godt på en kald natt, plasserer varmet pad under dyna ved fotenden av sengen noen få minutter før du hopper i.
  • Bruk som en kald pakke ved å plassere puten i en re-lukkbare plastpose og fryse den i minst to timer.
  • Forlat aldri posen uten tilsyn i mikrobølgeovn. På grunn av materialene som brukes, er det alltid en sjanse for det tar fyr. Ikke pakk røret så full det er ikke fleksibel nok til å vikle rundt halsen.