Hovudside

Hvordan redusere Hjem oppvarmingskostnadene i vinter

by Walther

Når vinteren offisielt kommer, selv om du nyte snøen, du absolutt ikke liker de høyere oppvarmingskostnader som følger med det kalde været. Heldigvis finnes det en rekke ting du kan gjøre for å bidra til å redusere strømregningen i løpet av vinteren - og enda bedre - ingen av dem involverer en større oppgradering eller vil koste mye å gjøre. Her er noen ideer om hvordan du kan redusere dine hjem oppvarmingskostnadene.

Bruksanvisning


•  Utnytte varme som allerede finnes i ditt hjem. Hver gang du koker på komfyren, og enda mer så når du bruker ovnen, du genererer varme og ganske sannsynlig litt damp. Hvis du unngå å bruke din avtrekksvifte varmen og dampen vil bo i ditt hjem. Tilsvarende vil ikke bruke avtrekksvifte på badet når du dusjer og etter at du får ut, i stedet, åpne døren for å la dampen (og varme) migrere til resten av ditt hjem. Et par ekstra bonuser fra å holde fuktighet i hjemmet ditt er fuktig luft føles varmere enn tørr luft, og med fuktig luft du ikke vil få så mange statiske sjokk når de går rundt.

•  Bruk termostat mye. Skru ned termostaten din ved bare et par grader vil ha en betydelig innvirkning på oppvarming regninger. Du kan enten justere varmen manuelt av installere en programmerbar termostat for å gjøre det for deg. Kostnaden ved å installere en programmerbar termostat vil betale for seg selv i et år eller så basert på oppvarming besparelser når du sover eller ut av hjemmet. Selv om du ikke går for en programmerbar termostat kan du fortsatt spare penger ved rett og slett å senke temperaturen noen grader når du kommer ut for et par timer.

•  Skru ned varmtvannsberederen et par grader. Det er lite sannsynlig at du vil merke mindre temperaturforskjell, men de få grader vil føre til betydelige kostnadsbesparelser.

•  isolere varmtvannsrør. Celle skum rørmansjetter er den vanligste måten å isolere dine varmt vann rør, men du kan gjøre den samme jobben ved å pakke glassfiber isolasjon rundt røret og holde den på plass med duct tape.

•  Hjelp holde varmen i huset ditt ved å alltid lukke vinduer og dører tett, og hvis du har en peis, må du huske å lukke spjeldet, slik at varmen går opp din skorstein. Dekker peisen åpningen med glassdører eller enda et stykke kryssfiner på ekstra kalde dager vil bidra til å holde varmen inne.

•  Lukk gardinene etter mørkets frembrudd. Det er best å la gardiner eller persienner åpne i løpet av dagen for å dra nytte av noen varme fra solen, men når solen går ned, lukke gardiner eller persienner bidrar til å holde den varmen inne.

Tips og advarsler


  • Isolerende rørmansjetter og / eller små pakker av glassfiber isolasjon er tilgjengelig på de fleste hjemme- og jernvareforretninger.
  • Kalde føtter kan gjøre hele kroppen føles kaldt, så iført et par sokker eller tøfler vil bidra til å holde føttene varme, og som et resultat gjøre resten av kroppen din føles varm.
  • En programmerbar termostat koster rundt $ 50, og de fleste huseiere kan installere den selv.
  • Noen folk foreslår innpakning en varmtvannsbereder for å hjelpe bevare varmen og redusere kostnadene for oppvarming av vann; Men noen nettselskapene ikke føler at dette er en trygg praksis og hindre folk fra å gjøre det.