Hovudside

Hvor ofte bør du Clean badehåndklær?

by Walther

Hvor ofte bør du Clean badehåndklær?

Selv et håndkle du bruker kun for tørking selv kan havnen usynlige bakterier. Riktig pleie og rengjøring av badehåndklær er avgjørende for å redusere baderoms bakterier. Badehåndklær kan havnen virus og infeksjoner, og er en ideell dirigent for mugg utvikling. Vask håndklær som brukes på treningsstudioet eller i en garderoben etter hver bruk for å drepe bakterier, og rene håndklær som bare brukes hjemme minst to ganger i uken.

Nye håndklær


Rengjør alle nye håndklær før du bruker dem. Selv håndklær som kommer plast-innpakket kan ha blitt behandlet av en rekke mennesker som ikke vasker hendene før du berører håndkleet. Grundig vask og tørking et håndkle før bruk sikrer at det er germ- og bakterier fritt.

Daglig bruk


Henge håndkle til tørk etter hver bruk. La håndkle for å tørke helt før du bruker den igjen. Unngå å kaste et fuktig håndkle på gulvet eller i en haug hvor det kan sitte i flere dager før de blir vasket. Fuktig håndklær kan øke risikoen for bad mold utvikling, så ta noen minutter å henge håndkle. Hvis badet ikke har en krok eller håndkleholder, legge inn håndkleet over dusjforheng stang til tørk. Vær også oppmerksom på at mange ansikts rense kan føre til at håndklær å falme, så bør du vurdere å utpeke en bestemt håndkle å bruke mens vaske ansiktet.

Rengjøring


Vask håndklær i vaskemaskinen med varmt vann. Bruke vanlig vaskemiddel for hverdagsbadehåndklær, men unngå å bruke tøymykner. Tøymykner reduserer absorberingsevne av din håndklær, gjør dem ubrukelige.

Tørking


Tørke håndklær på en klessnor eller alene i en tørketrommel. Unngå tørkehåndklær med andre klær, siden håndklær krever mer tid til å tørke. Det er trygt å bruke tørketrommel ark med håndklær hvis du ønsker en frisk, levende duft.

Lagring


Fold håndklær og lagre dem pent. Enten du lagre dine håndklær på badet eller i et lintøyskap, sørge for at området er tørr og fri for fuktighet, da dette kan fremme muggvekst.