Hovudside

Slik fjerner Burnt på mat fra en kobber stekepanne

by Walther

Brent på mat ofte plager gryter og panner. Ulike panner krever ofte sine egne rengjøring løsninger for å beskytte integriteten og struktur av pannen. Slik fjerner du fastbrent mat fra kobber pans effektivt, må du ta godt vare på ikke å skade kobber bunnen av kjelen. Slip skrubbing pads kan potensielt ripe i pannen, som er grunnen til salt bidrar til å skrubbe brent mat bort uten å påføre skade. Vanlige ingredienser i kjøkkenet ditt vil hjelpe deg i prosessen med å fjerne fastbrent mat fra kobber panner.

Bruksanvisning


•  Bløtlegg pan i vann for å hjelpe løsne fastbrent mat. Legg 2 til 3 dråper av flytende oppvaskmiddel i pannen, og fyll den med varmt vann.

•  Hell ut vannet i vasken. Skyll kjelen med kaldt vann.

•  Dryss et tynt lag med salt på Pana € ™ s overflate. Tillate saltet til å sitte i 10 til 15 minutter. Skyll kjelen med rent vann.

•  Bruk natron til å rengjøre innsiden og utsiden av kobber panner. Tilsett natron til de områdene som inneholder brent mat. Helle eddik over pannen og bruke en sitron kile å skrubbe mat av pan. Skyll med kaldt vann.

•  Påfør ketchup til pannene å lyse områdene som inneholdt brenn på mat. Bruk en børste til å belegge kobber Pana € ™ s overflate med et fint lag med ketchup. La ketchup å sitte i 15 til 20 minutter. Skyll kjelen og tørke det å fjerne anløpe.