Hovudside

Blomster som betyr ubetinget kjærlighet

by Walther

Blomster som betyr ubetinget kjærlighet

Hver blomst type har en spesiell betydning forbundet med det, fra rikdom og grådighet til renhet og kjærlighet. Når gi blomsterdekorasjoner som gaver, vel vitende om spesiell betydning bak blomstene vil legge til en sentimental touch til buketten. For en bukett for en betydelig andre, blomster som betyr betingelsesløs kjærlighet er et passende valg.

Nellik


Nelliker er langstilkede blomster som er tilgjengelige i en rekke farger, inkludert hvit, gul, rosa og rødt. Nelliker har flere forskjellige betydninger forbundet med dem, inkludert ren eller ubetinget kjærlighet.

Spray Rose


Spray roser er en annen langstilket blomst. Spray roser er mindre enn andre rose varianter og kommer i mange forskjellige farger. Gule spray roser er forbundet med udødelig eller ubetinget kjærlighet, som er røde.

Tulip


Tulipaner er en vårlig oppsvulmede blomst som er livlige farger og har lange, mørke grønne blader. Tulipaner er tilgjengelig i hvit, rød, rosa, lilla, oransje og gult. Røde tulipaner symboliserer udødelig eller ubetinget kjærlighet.

Anemone


Det finnes mer enn 150 forskjellige varianter av anemone over hele verden, som alle er stauder. Anemonen blomst er tilgjengelig i blått, rødt, hvitt og rosa-lilla og er symbolsk for unfading kjærlighet.