Hovudside

Skadedyr og sykdommer i pecan trær

by Walther

Som det er med alle nøttebærende trær, må dyrkere se for skadedyr og sykdommer. Det er bare en stor sykdom som er felles for pecan treet, men det er mange skadedyr som infiserer trærne i en rekke steder. Denne artikkelen belyser de seks vanligste skadedyr og sykdommer som gir skade på pecan treet.

Pecan nust Casebearer


Pecan mutter casebearers posisjon deres larver i små kokonger ved krysset av knoppen og stammen. Som pecan knopper åpne, larvene migrere til mutter klynge kan bore seg inn nøtter.

Pecan Weevil


Pecan biller dukke opp fra bakken etter en periode med mye regn. De hjemsøke nøtter og mate på for tidlig kjernen, slik at kjernen til å skrumpe.

Pecan Phylloxera


Pecan phylloxera er en bladlus-lignende insekt som lever primært på bladverket av treet. Alvorlige infeksjoner føre til svekket stammer og vil til slutt ødelegge hele lem.

Twig Girdlers


Kvist girdlers påvirke unge pecan trær. De legger eggene sine på kvistene som forårsaker kvister å bli omkranset av larvene. I tid, de infiserte kvister falle ut av treet.

Gule Pecan Bladlus


Gule pecan bladlus utskiller et klebrig stoff på pecan blader. Bladene snart bli svart med mold.

Pecan Skurv


Pecan skorpe er en sopp som sprer seg i varme og våte våren temperaturer. Infiserte trær vil oppleve tidlig mutter slipp og en nedgang i mutter størrelse.