Hovudside

Slik fjerner nikotin flekker fra en dusj Surround

by Walther

Slik fjerner nikotin flekker fra en dusj Surround

Nikotin flekker er et vanlig problem i hjemmene til røykere. Nikotin fra sigarettrøyk kan flekke noe det berører - selv en dusj surround. Disse fettlignende flekker er ganske lett å fjerne, men siden dusj omgir er laget av en rekke forskjellige materialer, må du kanskje prøve flere fett jagerfly for å finne en som fungerer for deg. Skrubbe bort nikotin flekker minst en gang i året for å hindre varig skade.

Bruksanvisning


•  Hell sitronsaft eller eddik i en sprayflaske og spray veggene. La sitronsaft eller eddik å suge i fem minutter. Skrubb bort flekkene med en fille. Skyll dusjen surround med vann.

•  Spray, strø eller helle en kommersiell de-greaser som Greased Lightning spray renere, TSP pulver eller SafeChoice Super Clean på en klut og skrubbe flekker før de er borte.

•  Sug en Mr. Clean magiske Eraser i vann, skyll den ut og deretter skrubbe nikotin flekker med det. Skyll dusj surround med vann.

Tips og advarsler


  • Før du kjøper en de-greaser, lese flasken for å sikre at det er trygt å bruke på materialet ditt dusj surround er sammensatt av.