Hovudside

Hvordan Juster Stopper på en Grohe termostat for en dusj

by Walther

En Grohe dusjbatteri har en justerbar stopp som begrenser kranen håndtaket rotasjon, hindrer vann fra å bli for varm. Ofte kalt en anti-skålde funksjonen, er dens viktigste formål sikkerhet. Justere stopp, eller termostat, er vanligvis nødvendig i nye anlegg fordi fabrikkinnstillingen er ikke alltid ideelt. Heldigvis krever prosedyren bare grunnleggende verktøy og ca 10 minutter av gangen.

Bruksanvisning


•  Fjern Grohe kranen håndtaket ved å skru håndtakets festeskruen, som er under håndtaket spaken eller på håndtaket basen. Bruk en 2 mm unbrakonøkkel for å fjerne skruen. Skyv frigjort håndtaket av sin beliggenhet.

•  Skru ut de to skruene i kranen trim plate med en skrutrekker, og trekk trim plate utenfor dusjvegg. Trimplaten er den runde bakplate på veggen.

•  Løft dekselet av kranen kassetten. Dekselet er en sylinder som skjuler patronen fra visningen.

•  Trekk adapteren og begrense slutter av med hendene. Adapteren er en stavformet del med en pinne på toppen, og anslaget er en rund krage som passer over patronen stammen. Sett adapteren tilbake på plass med pinnen vendt oppover og foret opp med pilen på kranen.

•  Vri adapter, og bruke den til å sette vanntemperaturen. Når det er satt, ikke nummeret som pinne poeng. Fjern adapteren, og sette en grense stopp tilbake på kranen med grensen stoppet hakk overfor samme nummer på urskiven som adapteren er pin pekte.

•  Monter kranen ved å erstatte adapter, patrondekselet, trim og håndtere. Stram alle tilsvarende skruer.