Hovudside

Slik fjerner Lange Flekker på hvite skjorter

by Walther

Slik fjerner Lange Flekker på hvite skjorter

Svette flekker absorbere inn i stoffet i hvite skjorter forlater gule, snusket merkene. Foruten å være pinlig, de gule flekker være vanskelig å fjerne. Den første tanken er å bruke blekemiddel for å lyse og fjerne svette flekker fra hvite skjorter, men blekemiddel bare mørkere flekken videre. Svette på en hvit skjorte skaper et protein flekken. Proteinbehov brutt ned av visse kjemikalier for fullstendig fjerning.

Bruksanvisning


•  Hell 1 ss. av heavy-duty vaskemiddel på de svette flekker. Gni vaskemiddelet inn i flekken.

•  Legg skjorte på et rent bord i solen, med solstrålene skinner på vaskemiddel og flekker. Tillate å sitte i solen i tre til fire timer. Hold skjorte fuktig ved misting med en sprayflaske.

•  Plasser de hvite skjorter i vaskemaskinen og vask med heavy-duty vaskemiddel i kjølig vann. La det lufttørke.

•  Bland en løsning av hydrogenperoksyd og en halv halvparten vann i en bolle. Hell løsningen på noen svette flekker ikke fjernet under vask. Tillat den hydrogenperoksyd-løsning for å forbli på hvite skjorter i 30 minutter. Vask i kjølig vann og vaskemiddel, og la det lufttørke. Bløt svette flekker i full styrke hydrogen peroxide i 30 minutter hvis flekkene forbli.

•  Lag en rengjøring lim ved å knuse tre aspirin og blande dem med 1 ss. av kremen av tartar og en kopp varmt vann. Påfør lim til sta svette flekker med en gammel tannbørste. Skrubbe flekker, og skyll i en vask med varmt vann. Fortsett skrubbing med lim og skylling stoffet inntil alle flekker fjernes. Hvitvaske skjorter med vaskemiddel, og la det lufttørke.

Tips og advarsler


  • Følg vaskeanvisningen på de hvite skjorter. Hvis de indikerer profesjonell rengjøring bare, ta dem med til din lokale renseri for riktig flekkfjerning.