Hovudside

Hvordan lage en nasjonal katastrofe Plan for din familie

by Walther

Hvordan lage en nasjonal katastrofe Plan for din familie

Mens vi kan ha litt kontroll over årsakene til nasjonale katastrofer, har vi kontroll over hvor forberedt vi skal overleve deres etterspill. Nasjonale katastrofer er en uheldig faktum av livet i USA og i land over hele verden. Mother Nature er ansvarlig for de fleste store katastrofer, treffer oss med tornadoer, orkaner, tsunamier og jordskjelv --- noen som har potensial til å forårsake omfattende ødeleggelser --- ikke å nevne de menneskeskapte katastrofer, forårsaket av terrorister, brannstiftere og andre grufulle menneskelige handlinger. En god nasjonal katastrofe Planen omfatter en nødsituasjon forsyning kit, klar kommunikasjon og en utpekt møtested.

Bruksanvisning


•  Velg et område i huset som kan brukes som et trygt område hvis katastrofen inntreffer. Kontakt byens embetsmenn å finne evakuerings steder de anbefaler bør borgere må evakuere sine hjem.

•  Hold en familie møte for å diskutere hvilke skritt bør tas av enkelte medlemmer av familien hvis katastrofen inntreffer, for eksempel hvem som skal være ansvarlig for å gripe verdisaker eller som vil sikre den nødssituasjon kit er velfylt. Diskutere hvor alle vil møte bør beredskapsstyrke familiemedlemmer til å evakuere eller splittes opp.

•  Gjør kontaktkort ved hjelp av indekskort som inkluderer e-postadresser og telefonnummer til Røde Kors og familiemedlemmer. Velg en ut-av-statlige familiemedlem eller en venn som en utpekt kontaktperson for hele familien i tilfelle av separasjon. Har dine familiemedlemmer holde kontaktkort i deres lommebøker, vesken eller skolesekk, eller hvis det er mulig, har hvert familiemedlem huske informasjonen i tilfelle at det har mistet eller ødelagt.

•  Ta kontakt med lokale skolemyndigheter for å diskutere sine katastrofeplaner. Spør din arbeidsgiver om katastrofeplaner de har i stedet bør en katastrofe inntreffer i arbeidstiden.

•  Lag en katastrofe nødssituasjon kit som inneholder nok mat og vann til å vare i minst tre dager. Inkluder en førstehjelpsutstyr, medisiner og personlige forsyninger som tannkrem og kropps våtservietter. Plasser en batteridrevet radio, lommelykter og ekstra batterier i pakken din. Oppbevar nødsituasjon kit elementer i plast lagring beholdere. Besøk en katastrofeberedskap nettside eksempel Klar Amerika for flere nasjonal katastrofe plan tips, pluss en omfattende liste over andre foreslåtte elementer for å inkludere i nødssituasjon kit.

•  Pakk en to-go bag for hver av dine familiemedlemmer som inkluderer en endring av vær-passende klær og sko i tilfelle av en hissig avkjøringen fra hjemmet. Inkluder penger med mynter for betalingstelefoner, flaskevann, snacks og en tilførsel av legemidler i bruk.

•  Hold mobiltelefoner belastet slik at de er brukbare i et strømbrudd. Undervise familiemedlemmer hvordan til tekst i tilfelle av en uvanlig høy etterspørsel på den nærmeste mobiltelefon tårnet --- tekstmeldinger kan ofte fortsatt bli mottatt og sendt selv når når mobiltelefon samtaler ikke kan.

•  Finn vann, gass og elektrisk kraft cutoffs i hjemmet ditt, og dele denne informasjonen med din familie. Lære din familie hva verktøy er nødvendig for å slå dem av, og utpeke et familiemedlem til å være ansvarlig for denne oppgaven.

•  Fyll gass tank før det når halvveis, da bensinstasjoner ikke kan være åpen eller kan gå tom for gass raskt etter en katastrofe treff.