Hovudside

North Carolina Blomstrende trær

by Walther

North Carolina Blomstrende trær

North Carolina omfatter USDA hardførhet soner 6 til 8. Denne serien betyr varme somre og kalde vintre. Planter, trær og busker bør være hardfør til sone 6 for dem å gjøre det bra i North Carolina. Disse blomstrende trær er ikke bare alle hardfør i de riktige sonene, men har også fantastisk farge. Noen North Carolina blomstrende trær vil ha duft å belønne hus også.

Nord Catalpa


Den nordlige Catalpa, kjent botanisk som Catalpa speciosa, er en tørke-tolerant, raskt voksende treet. Den trenger full sol og fuktig, godt drenert jord å vokse godt, og er hardfør i USDA hardførhet soner 4 til 8. Det vil få 40 til 70 meter høye med en fot lange blader og hvite klokkelignende blomster. Blooms er 2 inches bred. Forplante dette anlegget med borekaks og med frøplanter.

Spanish Chestnut


Den spanske kastanje, kjent botanisk som Castanea sativa, er en tørke-tolerant treet. Det blir 100 meter høy med 8-tommers blader og gule piggete blomster. Frukt er 1 cm bred og har 4:59 nøtter inni. Det er hardfør til USDA hardførhet soner av 5 til 7 (det kan ha noen problemer i sone 8). Forplante dette anlegget ved spirende, pode, eller frø i full sol i godt drenert jord.

Sasanqua Camellia


Den sasanqua Camellia, kjent botanisk som Camellia sasanqua, er en duftende eviggrønt tre med en toleranse for tørke. Den vokser til 4 til 15 meter høy med høsten og vinteren blomster. Blomstrer er en ½ til 4 inches bred. Bladene er 1 cm lang, glanset, og eviggrønne. Det er hardfør til sonene 7 til 9 (i sone 6 av North Carolina, kan det ha problemer). Forplante dette anlegget ved stiklinger i brukket skygge eller full sol med rik sur jord.

Silke treet


Silke treet, kjent botanisk som Albizia julibrissin, er en duftende, tørke-tolerant tre som vokser raskt. Det blir til 35 meter høy og kan være multi-trunked. Blomstene er rosa og i 6-tommers brede klynger med fjær-lignende blader som er 12 inches lang. Det er hardfør i USDA soner av 6 til 9. distribuere en silke treet med frø i full sol eller delvis skygge i alle jord.

Red Buckeye


Den røde buckeye, kjent botanisk som Aesculus Pavia, er en lett-å-vokse, hurtigvoksende tre som er også tørke tolerant. Det blir 8 til 10 meter høye i gjennomsnitt med noen nådde 30 meter høy. Blomster er på klaser, røde, og 4 til 10 inches lang. Bladene er 5 til 10 inches bred og fløyel-aktig. Den har en hardførhet vurdering av USDA sone 5 til 9. forplante via frø, stiklinger, eller pode i skygge til full solforhold. Jord bør være ikke-syrlig og rik.