Hovudside

Hvordan fyll opp en Pool Pump?

by Walther

For din filter system til å fungere ordentlig, må alle komponentene fungere som tiltenkt. Når en del svikter, må det erstatning, men bassenget Eieren har også en ekstra ansvar for å sikre at eksterne faktorer ikke forstyrrer komponent drift. Pumpen, som er hjertet av systemet, går minst 8 timer i døgnet gjennom hele badesesongen. Noen ganger er en hindring kan forårsake at vannstrømmen inn i pumpen for å stoppe. Når det skjer, mister pumpeprimtall, eller med andre ord, den har mistet momentum og avkjølende effekt at det krever fra vannet. Det må reprimed.

Bruksanvisning


•  Hev nivået på vannet i bassenget til toppen av skimmer frontplaten. Holde et våkent øye mens bassenget er å fylle. Pass på at bassenget ikke overløp, som vil kaste bort vann og kjemikalier.

•  Sørg for å slå av pumpen. Kontroller og tøm både skimmer og pumpe kurver av noe rusk eller blader som har akkumulert. Se inn i skimmer hvis det ikke er noen kurv å sørge for at en ball eller en annen gjenstand ikke blokkerer halsen av skimmer og stenge vanntilførselen.

•  Åpne eventuelle ventiler eller kuleventiler som er knyttet til systemet.

•  Sjekk om hoved avløp, hvis bassenget har en, for å sørge for at ingenting blokkerer sug. Et håndkle eller blader kan noen ganger blokkere for åpning og forårsake en pause i vannstrømmen.

•  Fyll pumpens sil gryte med vann til den er overfylte. Bytt ut silen lokket og vri på plass. Pass på at lokket-feste skjer i henhold til produsentens instruksjoner.

•  Åpne lufteventilen på toppen av filteret hvis det har en og slå på pumpen. Vannet i skimmer og tilkoblingsslange vil fylle silen potten vann som suge begynner. Steng av lufteventilen når luft er erstattet av en tynn strøm av vann. Kjøre pumpen i flere minutter for å forsikre deg om at repriming har vært effektiv.