Hovudside

Slik feilsøker Flimring Hus Lights

by Walther

Hvis du har lagt merke til at lysene flimrer eller dempet, kan dette være et tegn på at det er en alvorlig elektrisk problem i ditt hjem. Men noen ganger kan det være en enkel sak som er an å fikse med bare en mindre tweak. Å vite hvordan du feilsøker flimring hus lysene vil hjelpe deg å finne ut når det er nødvendig å ringe i en profesjonell, og når det er noe du kan fikse på egen hånd.

Bruksanvisning


•  Sjekk for å se om lysene flimrer når et stort apparat slås på. Bærbare varmeapparater, klimaanlegg og andre elektriske apparater som bruker en stor mengde elektrisitet trekke hjemmet ditt nåværende. Hvis din hjemme elektriske system ikke er satt opp til å håndtere denne belastningen, vil lysene flimre. Ring en elektriker hvis dette skjer.

•  Stram lyspærer i lamper. En løs forbindelse med en pære vil føre til en lys å flimre. Slå av lampen, la den avkjøles, og stram deretter pære.

•  Sjekk elektriske plugger for å se om de er ordentlig i stikkontakten. En løs plugg vil føre til at lyset flimrer.

•  Observer værmønstre i ditt område. En storm enda et par miles away vil føre til at lyset flimrer hvis den elektriske selskap er å ha brudd eller problemer. Når du er i tvil, ring bedriftens hotline for å sjekke for å se om noen andre opplever vanskeligheter.

Tips og advarsler


  • Forsøk aldri å fikse ledningene på egen hånd. Dette er ekstremt farlig og kan forårsake alvorlig skade eller død.