Hovudside

Hvordan å plante Ivy Inside the Home

by Walther

Hvordan å plante Ivy Inside the Home

Ivy planter vokse samt en innendørs potteplante siden de ikke krever direkte sollys for å trives. Ivies kan vokse som en kompakt potteplante, trenes opp en eierandel i potten eller tillatt å sti over kanten av en hengende planter. Vekstmønster avhenger av variasjon av eføy. Ivies i hjemmet vokser best når det følger med lyse, indirekte lys og fuktige grunnforhold. De krever nyplanting i en ny pott hver to til tre år, slik at røttene ikke blir overfylt. Du kan også bringe utendørs planter innendørs og dyrke dem som potteplanter.

Bruksanvisning


•  Fyll den nye potten med to inches av potting jord. Bruk en gryte med bunndreneringshull som er en størrelse større enn den forrige potten. Hvis nyplanting hage eføy innendørs, bruke en 6-tommers diameter potten.

•  Løft eføy ut av sin gamle potten. Grave rundt røttene til hage eføy å løsne jord, deretter løfte hele anlegget ut av sengen.

•  Still eføy plante i den nye potten. Tilsett mer jord under røttene, etter behov, inntil kronen av eføy plante sitter 1 cm under kanten av potten. Kronen er bunnen av anlegget, hvor det øvre stammer komme ut av rotsystemet.

•  Fyll resten av potten rundt eføy røtter med potting jord. Fyll kjelen til innenfor en tomme av felgen, men dekker ikke kronen av eføy med jord.

•  Vann jord inntil fuktighet begynner drypper ut av de nederste hullene i potten. Tilsett mer jord hvis vanning forårsaket jorden for å komprimere og jord nede.

Tips og advarsler


  • Plante eføy på våren når planten er å sette på rask vekst. Transplantere på denne tiden lar eføy til raskt å etablere nye sunne røtter i sin nye potten.