Hovudside

Hvordan å reparere en ødelagt Toalett Tank

by Walther

Hvordan å reparere en ødelagt Toalett Tank

Toalett stridsvogner er enkle mekanismer og de fleste av dem opererer på det samme prinsippet. De er ikke vanskelig å jobbe med, og krever felles husholdning verktøy for å reparere. Mange ganger i løpet av å eie et hjem, å vite hvordan å reparere et toalett tank vil spare et hus penger og bryderi. Deler er lett tilgjengelig på maskinvare og Oppussing butikker. Fire vanlige problemer generelt plage toaletter, og når et hus er kjent med hvordan mekanismen fungerer, er det en enkel sak å identifisere problemet og reparere den.

Bruksanvisning


Klar Job Site


•  Slå av vannforsyning ventiler under toalettet tank.

•  Fjern porselen topp fra tanken og forsiktig sette den i badekaret, fortrinnsvis på noen håndklær, så det blir ikke ødelagt.

•  Legg ut verktøyene på telleren vask ved siden av karet og legg et håndkle over vasken renne for å beskytte vasken fra droppet verktøy og for å holde små deler fra å gå ned i avløpet.

Reparere Toalett Tank


•  Sjekk tanken flyte hvis tanken fyller men vannet fortsetter å kjøre. Tanken øren er rund ball som flyter på toppen av vannet i tanken. Utstikkende rett opp fra bunnen av tanken er et rørstykke som er åpent i den øvre enden. Dette er det overløp avløp og det er utformet for å drenere overflødig vann i tilfelle tanken er i fare for overfylte.

Slå på vannreguleringsventil for å tillate vann å strømme inn i tanken. Vannivået i tanken bør normalt være 3/4 av en tomme under den øverste kanten av overløpsavløpet. Hvis vannet renner over overløps avløp, forsiktig bøye flottørarmen, stiv ledning som er koblet til flottøren, ned omkring 1/4 av en tomme. Fortsett til vannet i tanken stopper fylte overløps avløpsrør. Hvis problemet vedvarer, må du bytte flyte ball med en ny.

•  Kontroller metallstang som forbinder tanken ball som passer over spyle verdi i bunnen av tanken. Etter spyling, denne metallstang styrer tanken ballen til å passe over bunnventilen for å stoppe vannet fra å lekke ut. Hvis metallstangen er korrodert, så glatt det med stålull og prøve det igjen. Hvis det fortsatt lekker metallstangen kan være ute av stilling, hindrer tank ball fra montering direkte over bunnventilen.

Bruk en skrutrekker til å løsne settskruen i bunnen av metallstangen og flytte den til den passer rett over bunnventilen. Hvis det fortsatt lekker, bytt tank ball siden det er sannsynligvis skjev.

•  Forkorte løftewiren hvis det er nødvendig for deg å holde nede flush håndtaket for å fullføre spyling handling. Løftewiren er forbundet med tanken ballen og kan ha blitt strukket og er ikke lenger trekker tanken ballen høyt nok over vannivået når toalettet er spylt. Rett løftewiren og forkorte det ved å løfte det ca 1/2 cm. Hvis problemet vedvarer, kan det hende at tanken ikke være å fylles med vann. Forsiktig bøye flottøren ball arm opp.

•  Åpne vanninnløpsventilen under toalettet tank mer fullstendig hvis tanken fylles sakte.

Tips og advarsler


  • Du må kanskje ringe en rørlegger hvis vannrør under toalett tank lekker.
  • Hvis toalettet tank svette til et punkt der det drypper vann, ringe en rørlegger til å gjøre de endringer som er nødvendige for å stoppe det.
  • Aldri tvinge noen deler av toalettet tank mekanisme. Erstatt tvilsom deler, da de bare skal repareres eller justeres et begrenset antall ganger.