Hovudside

Hvorfor min Bosch vaskemaskin Smell Moldy?

by Walther

Hvorfor min Bosch vaskemaskin Smell Moldy?

En mugne lukten i ditt Bosch vaskemaskin er en indikasjon på tilstedeværelse av mold. Mugg i vaskemaskinen ikke bare lukter dårlig, men også kan la en ubehagelig lukt på klær. Eliminere denne lukten innebærer å bli kvitt mugg og holde vaskemaskinen ren.

Hvordan Mold Gets Into en Bosch vaskemaskin


Når alle de riktige faktorene kommer sammen det skaper et perfekt miljø for mugg å trives. Siden mold er overalt i vårt daglige liv på reise gjennom luften, dona vi € ™ t merke til det før ita € ™ s sette opp leir i noen sted upraktisk, som vaskemaskinen. En vaskemaskin gir mørke, fuktighet og bakterier, som alle er tiltalende for muggsporer. Mold er ofte funnet i selene rundt døren til vaskemaskinen.

Beskytt deg mot Mold


Mold kan forårsake alt fra hudirritasjoner til luftveisproblemer, spesielt for de med allerede nedsatt immunforsvar. Symptomer på mold eksponering kan ofte ligne en forkjølelse, med rennende nese, sår hals og hoste. Bruk hansker, munnbind og vernebriller når du arbeider med mold. Snakk med legen din umiddelbart hvis du har vært utsatt for mugg og viser forkjølelsesliknende symptomer.

Fjerne mugg fra Bosch Vaskemaskin


Bland pulverisert klesvask eller oppvaskmiddel i varmt vann for å gjøre det skummende og rengjør tetningen rundt døren i vaskemaskinen med en liten børste. Legge håndklær på gulvet for å fange noen fallende mold rusk og vann. Sørg for at børsten du bruker er myk til medium for ikke å ødelegge forseglingen. Vask flyttbare skuffer i vaskemaskinen og skrubbe innsiden trommel hvor klærne gå med såpevann og en svamp. Kjør vaskemaskinen på det varmeste vannet innstillingen og tilsett 2 kopper blekemiddel eller hvit eddik. Når syklusen er fullført, åpne døren for minst en halv time for å la det lufttørke.

Forhindre Mold i fremtiden


Tørk ned forseglingen rundt døren etter hver last med klesvask for å eliminere eventuelle gjenværende før det kan hope seg opp. Sørg for å bruke kun den anbefalte mengden vaskemiddel per belastning som overflødig kan skape en opphoping i vaskemaskinen. Forlat aldri fuktige klær til å sitte i vaskemaskinen etter at syklusen for en periode av tid og la døren stå åpen når vaskemaskinen ikke er i bruk slik at det kan ha nytte av litt frisk luft.