Hovudside

Hvordan fjerner jeg kaffe flekker fra rustfritt stål?

by Walther

Hvordan fjerner jeg kaffe flekker fra rustfritt stål?

Kaffe flekker er en type tannin flekk som vanligvis bygge opp over tid. Når en kaffekopp er satt på rustfritt stål, kan en kaffe ring ikke være synlig med en gang, men etter gjentatt eksponering en brun fettete flekken. Pigment fra kaffebønnene fester seg til overflaten av det rustfrie stålet. Det kan fjernes, men må gjøres med forsyninger passende for rustfritt stål, som klør veldig lett når rengjøres med feil produkter.

Bruksanvisning


•  Fukt overflaten av rustfritt stål på stedet av kaffen flekken. Strø bakepulver på en fuktig, ren svamp og skrubb i kaffe flekken. La natron til å sitte på flekken i noen minutter.

•  Skyll natron av rustfritt stål med kaldt vann.

•  Kombiner 1/2 kopp boraks pulver og juice fra halvparten av en sitron i en bolle. Bruk denne lim for å fjerne eventuelle gjenværende sta kaffe flekker på overflaten av rustfritt stål. Denne kombinasjonen fungerer til naturlig bleke brune kaffe flekker fra rustfritt stål.

•  Vask boraks og sitronsaft blanding av overflaten og tørk den i rustfritt stål med et rent, tørt håndkle.

Tips og advarsler


  • Rub sitronolje inn i overflaten av rustfritt stål, en gang i uken, etter rengjøring, for å holde den skinnende og hjelpe frastøte flekker.
  • Unngå skurepulver når du vasker i rustfritt stål som de vil lage riper i overflaten. Disse riper få fylt av flekker og fett, forlater rustfritt stål ser skjemmende.