Hovudside

Hva Gets At Dirty Film Off av tregulv?

by Walther

Hva Gets At Dirty Film Off av tregulv?

Tregulv legge prakt til et hjem, og også er en av de enkleste typer gulv å ta vare på. Visse faktorer bestemmer den eksakte type produkter og rengjøringsmetoder å bruke. Å vite hvilken type parkettdekke finish og regelmessig vedlikehold kan holde ditt parkettgulv skinner og fortsette å legge skjønnhet til ditt hjem.

Daglig og ukentlig vedlikehold


Tregulv kan være svært følsom for riper og skraper på grunn av opphoping av skitt eller sand. Således er det viktig å holde tritt med daglig vedlikehold. Feie daglig for å fjerne denne farlige skitt. Vann er også skadelig for tregulv. Dermed mopp gulvet en gang i uken med en fuktig, snarere enn våt, mopp.

Kvartal Vedlikehold


Hver tredje måned, rene tregulv med et produkt spesielt for parkett. Bruk et rengjøringsmiddel med en nøytral pH, for eksempel flytende oppvaskmiddel en konsentrert tregulv renere som Murphy Oil Soap. Hvis denne prosessen ikke fjerner skitten film, kan du bruke en eddik skyll. Bland ¼ kopp hvit eller cider eddik med 1 liter vann. Mopp gulvet med denne eddik skyll, og tørke gulvet helt med et rent håndkle.

ISFIT Vedlikehold


Hvert halvår, buff gulv som har en voks finish. For å finne ut om din etasje har en voks finish, tørke fingeren over parkettdekke. Hvis en flekk vises på gulvet, er det ikke overflate forseglet, men ble behandlet med en slags gjennomtrengende tetning, skjellakk, lakk eller olje og deretter dekket med voks. Kalle en profesjonell eller leie en buffer for å ha dine gulv polert.

Forebygging


Forhindre skade på et parkettgulv er mye enklere enn å reparere skaden. Hvis det er et vann eller drikke søl på gulvet, rense den umiddelbart. Unngå å dra møbler eller tunge leker over gulvet. Plassere tepper eller matter ved inngangen av rommet slik at de kan fjerne skitt fra sko for å hindre smuss og andre avsetninger på gulvene.