Hovudside

Motion Detector Fakta

by Walther

De fleste av oss har kommet i kontakt med bevegelsesdetektorer på et tidspunkt i våre liv. De er overalt, fra hjemmet til dagligvarebutikk. Hvis du har besøkt en venn eller et familiemedlem hus med sikkerhet alarmsystem eller en automatisk veranda lys, så ja, du har kommet i kontakt med en bevegelsesdetektor. De bruker det som kan synes å være en enkel teknologi, men det er ikke akkurat slik. Bevegelsesdetektorer bruke en kompleks teknologi for å føle bevegelige objekter når de vandrer i deres luftrom.

Hva er bevegelsesdetektorer?


Bevegelsesdetektorer er elektroniske gadgets som bruker sensorer for å måle bevegelse i nærheten av dem. De har kapasitet til å overføre programmerte meldinger til tredjeparts ekstern utstyr når de har oppdaget bevegelse. De har områder og kan ikke plukke opp noen bevegelse utenfor deres rekkevidde eller visning plass.

History of Bevegelsedetektorer


Bevegelsesdetektor teknologi dukket opp i løpet av første del av 1970-tallet og deretter var basert på ultralydteknologi mye brukt for medisinsk bildediagnostikk. Ultralyd-baserte bevegelsesdetektorer har ett felles problem - de er ofte skylden for å utløse mange falske alarmer. Andre bevegelsesdetektor teknologier har vært basert på mikrobølger og radar, og bevegelsesdetektor teknologien har blitt bedre med årene. I 1980 sensorer som er utstyrt med infrarød teknologi ble innført. Disse nye sensorer forbedret bevegelsesdetektorer 'nøyaktighet.

Infrarød Sensor Technology


Infrarød sensor teknologi har dramatisk forbedret effektiviteten nivå av bevegelsesdetektorer. Mennesker og dyr generere varme og også generere infrarød stråling. Infrarøde sensorer er i stand til å plukke opp infrarød stråling, som selv om det ikke kan ses, likevel kan detekteres. Infrarød teknologi er avhengig av lasere for å identifisere bevegelse i nærheten av en bevegelsesdetektor sin plass ved å oppfatte bevegelse gjennom varmen som kommer fra dette objektet.

Hvordan bevegelsesdetektorer jobbe?


Etter at de er installert og slått på, bevegelsesdetektorer overvåke definert rom, ofte målt i lengde og bredde. De tidlige bevegelsesdetektorer oppfattet bevegelse gjennom eteren og målte endring i hastigheten på et objekt etter at objektet hadde vandret innenfor bevegelsesdetektor rekkevidde. Bevegelsesdetektorer kan bruke både mekaniske og elektroniske teknologier for å oppdage og måle et objekts hastighet. Etter bevegelse registreres og analyseres, er bevegelsesdetektorer programmert til å kommunisere med annet utstyr knyttet til dem, for eksempel alarmer eller lys, eller, i tilfelle av en alarm system, kan de utløse telefonsamtaler til et hus, som varsler ham om det som oppfattes situasjon.

Vanlige Anvendelser av bevegelsesdetektorer


Bevegelsesdetektorer brukes i en rekke forskjellige måter. Den mest vanlige bruken er for sikkerhet i hjemmet, enten i alarmsystemer eller utendørs "bevegelse lys." Noen mennesker bruker bevegelsesdetektorer for å varsle dem når deres barn vandrer i nærheten av et svømmebasseng. Neste gang du nærmer deg en inngang til en matbutikk og døren svinger åpne, er det sannsynlig at bevegelsesdetektoren gjorde det mulig.