Hovudside

Slik Care for en Croton med faller av

by Walther

Slik Care for en Croton med faller av

Crotons er tropiske busker som i naturen, vokser i varme, fuktige miljøer. Når de er dyrket innendørs (som de fleste er), må det tas spesielt hensyn til disse kravene - spesielt temperaturen. Hvis temperaturen fall under 55 grader Fahrenheit, kan croton dø. Crotons er skyldig i rutinemessig slippe bladene etter deling eller transplantasjonen. Hvis du ikke har transplantert den croton og bladene faller, er det vanligvis en indikasjon på enten en endring i sitt miljø - som å flytte det til et nytt sted - eller det kan være et resultat av dårlig vedlikehold.

Bruksanvisning


•  Flytt croton i sterkt sollys, men gjør det gradvis. Gi det en time eller to av direkte sol per dag for de tre første dagene og deretter gradvis øke mengden av tiden den tilbringer i solen, i løpet av to uker.

•  Hold croton i et område hvor temperaturen holder seg over 60 grader Fahrenheit. Hvis temperaturen stiger over 80 grader, tåke anlegget oftere. Varierende temperaturer, eller de som er for varm eller kald, kan forårsake bladene til å slippe.

•  Plasser en luftfukter i området der du holder croton. Dette er en tropisk plante og vil slippe bladene når luften er for tørr.

•  Vann den croton når jorda er tørr til tuppen når du dytte pekefingeren inn i den. Suge jord med romtemperert vann og tøm oppsamlingsboks under potten etter 30 minutter.

Tips og advarsler


  • Hvis Croton blader wilt, er jorda for tørr. Hvis de slår sprø på tips, er du overwatering.