Hovudside

Hvordan Trim Crimson Maple Trees

by Walther

Hvordan Trim Crimson Maple Trees

Crimson lønn trær, også referert til som en rød japansk lønn, er en dekorativ variasjon som er attraktiv i hjemmet landskapet. Øyet-tiltalende bladene er burgunder farget med rufsete kanter. Crimson Maples vokse til en høyde på 20 meter når det gis lite beskjæring. Den beste tiden å beskjære Crimson lønn er tidlig på våren før knoppene vises på grenene. Crimson Maples foretrekker å vokse i en solrik beliggenhet i USDA hardførhet soner 5 til 8.

Bruksanvisning


•  Beskjær crimson lønn ved å kutte av alle syke, skadde eller døde greiner med en beskjæring sag eller beskjæring Clipper. Skjær nær så nær treet lastebil som mulig.

•  Prune å fjerne interne greiner som gnisser eller krysse over hverandre. Fjern disse grenene med en beskjæring sag eller Clipper å øke luftsirkulasjonen gjennom kronen.

•  Fjern grener som har en smal skrittet eller blir vridd og vokser i feil retning. En smal skrittet er mindre enn en 30-graders vinkel. Bruk en beskjæring sag eller klipper og skjær nær hoved gren eller bagasjerommet for å skape et øye-tiltalende krone form og øke luftsirkulasjon.

•  Beskjær utvendig crimson lønn krone grener med en Clipper å skape en ønsket form når treet er minst seks år gammel. Kutt grenen i en felles å hindre en hakket utseende.