Hovudside

Robo-Kleen over bakken Electric Pool Cleaner Reparasjon

by Walther

De Robo-Kleen elektrisk basseng renere stasjoner langs bunnen av en over bakken svømmebassenget støvsuging opp blader, steiner og annet rusk. Enheten drives av et standard 120-volt strømforsyning og er forhåndskonfigurert til å finne sin vei rundt sirkulære og ovale bassenger. Reparere Robo-Kleen hvis den har problemer rengjøring av bassenget er ofte relativt grei. Ingen spesielle verktøy er nødvendig.

Bruksanvisning


•  Kontroller Robo-Kleen strømforsyning. Bevegelsen av enheten kunne ha forårsaket strømledningen for å bli løs i stikkontakten eller ved bassengkanten strømadapter. Pass på at "On / Off" bryteren på strømforsyningen er slått på for å begynne å bruke enheten.

•  Trekk Robo-Kleen ut av bassenget ved strømledningen til den når overflaten, og fiske den ut for hånd. Strømmen fra stikkontakten og inspisere den delen av forakselen synlig fra utsiden. Fjern grensen skrue på hver side hvis du eier en oval formet basseng. Robo-Kleen er forhåndsinnstilt til å operere i en sirkel; fjerne skruen aktiverer enheten til å bedre rense bassenget. Trekk av noen hår fanget rundt akslene med en pinsett.

•  Snu enhet over, og skyv den nederste dekselet er låsetappene til side for å løsne dekselet. Trekk av bunndekselet for å fjerne den vedlagte filterpose. Dra på en av de røde faner for å løsne posen fra bunndekselet. Snu filteret innsiden ut og skyll den grundig under rennende vann før du setter den gjennom vaskemaskinen på en regelmessig syklus. Skyll børstene på bunnen av Robo-Kleen, og plasser filterposen tilbake i posisjon, furry side innover. Starter på ett hjørne, jobbe deg rundt tucking kantene på posen inn i sporet på innsiden av bunndekselet og samkjøre de røde faner. Smekk nedre dekselet tilbake på plass når du er ferdig.

•  Fjern de to skruene som fester toppdekselet, og løft det av Robo-Kleen. Rense ut håret eller lo fanget rundt impellerbladet med en pinsett. Hår i bassenget kan vikle seg rundt bladet og forårsake en drop-off i effektivitet. Aldri utføre dette trinnet med strøm koblet. Sett på dekselet og skruer når bladet er klart.