Hovudside

Slik fjerner stickiness

by Walther

Klistremerker, tørket juice og mange andre stoffer kan etterlate klebrige rester som er noen ganger ikke lett å fjerne. Vanlig såpe og varmt vann kan få noen slags klissete off harde overflater med mye skrubbing. Men det er tilfeller der dette bare ikke vil fungere i det hele tatt - eller i det minste vil ikke virker raskt. Heldigvis finnes det produkter trygt for de fleste harde overflater som vil myke opp eller løses klissete rester og gjør det lettere å fjerne.

Bruksanvisning


Slik fjerner stickiness


•  Ventiler området ved å åpne vinduer eller dører. Hell litt rubbing alkohol direkte på klissete eller spray WD-40 på klebrig flekk.

•  forsiktig skrape rester med en plastskrape. Uansett hva hardt underlag du jobber på, skrape forsiktig så du ikke riper i overflaten under rester. Fjern avskraping med et papirhåndkle.

•  Fukt en ren klut med alkohol eller kluten med WD-40 og tørk over gjenværende rester. La alkohol eller WD-40 forblir på overflaten i ett minutt for å oppløse mer igjen, tørk av med en ren papirhåndkle.

•  Fukt en ren klut i varmt vann. Legg en liten dråpe såpe eller vaskemiddel. Tørk av overflaten for å fjerne spor av alkohol eller WD-40.

•  Fukt en annen ren klut i varmt vann. Skyll såperester. Tørk godt med en annen klut.

Tips og advarsler


  • For klissete forårsaket av fettrester, bruk en avfetting oppvask detergent.Stickiness forårsaket av juice eller godteri kan vanligvis fjernes med varmt vann og oppvaskmiddel.
  • Alkohol, WD-40 og andre løsemidler er brannfarlig - dette inkluderer deres damper. Bruk alltid i en godt ventilerte områder og vekk fra enhver form for åpen flamme, inkludert sparebluss i gassovner eller furnaces.If limrester er på ferdig møbler, først prøve en trerens i stedet for et løsemiddel. Noen løsemidler kan skade overflaten.