Hovudside

Planting tomater i en Hengende 5-gallon bøtte

by Walther

Planting tomater i en Hengende 5-gallon bøtte

Planting tomater i en hengende 5-gallon bøtte vil holde unna invasive ugress. Tomatene vokse opp fra bunnen av bøtta, og de tillater deg å vokse dem uten å grave opp landskapet. Finn et sted å henge bøtte som vil gi en tilstrekkelig voksende miljø for dine tomater, inkludert rikelig med sol. Når du forberede bøtte riktig, vil du belønne deg selv med friske tomater.

Bruksanvisning


•  Vri bøtte over slik at åpningen av grabben vender mot bakken. Finn midten av bøtta, og deretter bore et hull 3 inches i diameter.

•  Trim tomatplanter til å passe i den hengende bøtte. Fjern de nederste bladene, men beholde de beste bladene på tomatplanter.

•  Vend bøtte over. Fest et tykt tau til håndtaket på skuffen. Knyt en sikker knute, og henge den bøtte fra en skrue eye satt inn i et tak eller post. Stedet der du henger bøtta må støtte minst £ 60. av vekt, vil og du trenger for å henge den på minst 8 meter fra bakken for å gi tomater god plass til å vokse.

•  Fjern tomatplante fra sin pott. Plassere anlegget inn i det borede hull, slik at roten forblir inne i bøtten, og anlegget henger fra bunnen. Hold anlegget på plass, og plassere torvmose rundt plantens stengler og røtter.

•  Hell potting mix i bøtten. Bland i gjødsel for å gi din tomater mat. Forlate en tomme av hodet plass i toppen av bøtta.

•  Vann bøtte for å holde på fuktigheten i jorda. Fortsett å vanne tomatene med jevne mellomrom for å forhindre at jorden tørker ut.