Hovudside

Raskt voksende Sterke Trees

by Walther

Raskt voksende Sterke Trees

En raskt voksende treet er ikke nødvendigvis en sterk en. Noen av de raskest voksende trær, for eksempel osp, hvite furu, selje, sølv Maples, popler og Cotton, er kortvarige og utsatt for sykdom, gren brudd og råte. Velg et tre er kjent for sterk, sykdomsfrie tre med en vekst på mer enn to meter per år. Treet kan ta litt lengre tid å modne, men vil gi skygge og skjønnhet i mange år framover.

Red Maple


Autumn Flame Red Maple (Rødlønn Autumn Flame) er vurdert som "utmerket" ved University of Florida IFAs Extension grunn av sin raske, men sterk vekst, og dens strålende høst løvverk skjerm. Treet vokser 45-50 meter høy og har en tett, avrundet skjema. Det er hardfør fra USDA anlegget hardførhet soner 4A til 8B. Den vokser best i litt fuktige forhold og ikke vokser godt i tørre, alkalisk jordsmonn.

Autumn Purple Ash


Autumn Purple Hvit Ash (Fraxinus Americana) vokser 40 til 50 meter høy og 50 meter bred og er hardfør til USDA plante hardførhet soner 3B gjennom 9A. Treet tåler sand, leire eller alkalisk jord, selv om det foretrekker litt surt til grunnleggende litt fuktig jord. Den har sterk tre, selv om det har en tendens til å produsere tett Crotched greiner som kan brekke under vinterstormene. Tidlig beskjæring for å fjerne tett linjeavstand lateral grener minimerer senere skader. Når plantet i full sol, har treet strålende rød, lilla eller rødbrun løvverk. Ellers faller farge er grønn eller gul.

European Birch


European Bjørk (Betula pendula) har en åpen, gråtende skjema og interessant peeling bark. Den vokser raskt til høyder på 35-70 fot, og har sterk tre. Hardfør i USDA anlegget hardførhet soner 3A gjennom 6B, tåler treet fleste jordtyper, selv om den foretrekker litt fuktige forhold. Treet viktigste ansvar er dens predisposisjon for insekt og sykdomsproblemer. Det krever mer vedlikehold enn de fleste trær i form av sprøyting, sykdomskontroll og gjødslings.