Hovudside

Hvilken type Oak Trees Er i Georgia?

by Walther

Hvilken type Oak Trees Er i Georgia?

Ifølge United States Department of Agriculture, eik trær vokser i hvert fylke i Georgia. Georgiere er så glad i sine eiketrær som de har navngitt en rekke som staten treet. Mens noen varianter av eik som vokser i Georgia trives i bare noen få av statens fylker, live eik, bluejack eik, blackjack eik, selje eik og vann eik er utbredt i hele staten.

Live Oak (Quercus virginiana)


Ifølge USDA, folk i Georgia bruke levende eiketrær både til pynt og for skygge fra den varme sørlige solen. Levende eik er Georgias statlige treet. Disse trærne vokse til å bli omtrent 50 meter høy. Deres modne badebukser er et gjennomsnitt på 3 til 4 meter i diameter. Barken på et levende eik er grå, som blir mørkere som treet blir eldre. Bladene av levende eik er tykk, skinnende og mørkegrønne. Eikenøtter i live eik, som gir mat for ulike dyrearter, er litt avlange.

Bluejack Oak (Quercus incana)


Den bluejack eik når vanligvis en høyde på 30 til 50 fot. Det er imidlertid ofte en busk-lignende treet med en kort stamme. Den bluejack eik er oppkalt etter den blå-grønne fargen på toppen av bladene, som er grå og uklar under. Dyr bruke tett vokst grener og blader av bluejack eik for hekkende formål. Barken på et bluejack eik er grå-svart i fargen og eikenøtter er runde.

Blackjack Oak (Quercus marilandica)


Barken av blackjack eik er en mørk rød-brun farge. Bladene er bredt og tykk og er mørkegrønne på toppen med en lysere grønn under. Blackjack eiketrær har runde eikenøtter med spisse tupper. Blackjack eik vanligvis når 25 til 40 fot i høyden. Det er en av de mindre varianter av eik tre som vokser i Georgia. Noen eksemplarer vil vokse til en høyde på opp til 60 fot, men.

Willow (Quercus Phellos)


Willow eiketrær kan vokse til å bli mer enn 100 meter i høyde. Sine badebukser kan være opp til 6 meter over. Barken av selje eik er lys rødbrun. De har skinnende grønne blader som er kjedelig lys grønn under. Bladene er lange og smale. De brune eikenøtter av piletre eik er runde og skaffe mat til slike dyr som ekorn, rådyr og ender.

Vann Oak (Quercus nigra)


Vann eiketrær kan vokse til å være mellom 50 og 80 meter høy. Disse trærne vokser raskt og voldsomt. Når de er unge, de har brun bark, som blir grå-svart når treet blir eldre. Vann eik eikenøtter er kuleformet og mørk i fargen. Bladene av vann eik varierer fra grønn til blå-grønn.