Hovudside

Problem Med et magnoliatre

by Walther

Problem Med et magnoliatre

Magnolias rundt funnet over store deler av verden; noen er trær og andre er høye busker. Ifølge Clemson University Cooperative Extension horticulturalists Debbie Shaughnessy og Bob Polomski, det er 80 Magnolia arter. Selv om de fleste er naturlig motstandsdyktig mot skadedyr, nesten alle har de samme problemene. Gartnere kan vanligvis lett forebygge eller behandle problemer knyttet til Magnolia slekten.

Leaf Drop


Noen eviggrønne magnolia - spesielt de sørlige magnolia (Magnolia grandiflora) - er beryktet for å slippe mange blader i store deler av året, med våren og høsten tending å være de verste sesongene. Bladene ofte gi yards en uønsket utseende, noe som gjør daglig raking nødvendig. Hvis de nederste greinene på trærne forbli intakt, men hjelpe de gjemmer bladene på bakken.

Blad Spots


Magnolia bladene er utsatt for alge og sopp blad flekker, spesielt i varme, fuktige områder. Sørlige magnolia, samt skål magnolia (M. x soulangiana) er to berørte arter.

Sensitive Bark og Roots


Barken av mange magnolia trær har en tendens til å være veldig tynn og lett ødelagt. Pass på å unngå å skade trærne ved klipping eller trimming rundt dem. The Southern Magnolia røtter er også veldig følsom og utsatt for rot råtne, så unngå å dekke dem med for mye jord.

Insekter


Ifølge Fort Valley State University, de mest vanlige typer skadedyr funnet på sørlige magnolia er skala insekter og blad gruvearbeidere. Skalaer lever på kvister og kan understreke hele treet hvis venstre ukontrollert. Blad gruvearbeidere lever av treets blader, noe som gir dem en skadet utseende. Dessverre, kan blad gruvearbeidere være vanskelig å kontrollere. Tre boremaskiner, bladlus og edderkopp midd er også skadedyr av Southern magnolia.