Hovudside

Slik reparerer svømmebasseng Pump

by Walther

Slik reparerer svømmebasseng Pump

Nyter bassenget på en varm dag er avslappende før noe slutter å fungere som den skal. Et vanlig problem med bassenger skjer når pumpen ikke fungerer jevnt og holde et basseng ren. Diagnostisere problemet og reparere en basseng pumpe kan være ferdig i bare noen få enkle trinn.

Bruksanvisning


•  Sjekk pumpens elektriske tilkoblingen. Pass på at ledningen er i stikkontakten og breaker er snudd på. Sjekk noen ledninger synlige å sørge for at det ikke er noen ødelagte ender eller korrosjon. Hvis ingen problem er funnet, slå av pumpen og undersøke sin inne for noe rusk. Rusk ofte kommer i veien, og blokkeres av motoren, noe som gjør det i stand til å fungere. Sjekk ledningene inne i pumpen for å kontrollere at alt er i orden.

•  Rengjør bassenget filteret. Hvis pumpen synes å bli arbeider tregere eller vannet ikke er rent, kan filteret må vaskes ut. Hvis det er mye rusk i filteret eller sprekker i den, må den skiftes. Bassenget skimmer kurv som samler større rusk bør også undersøkes for blokkering. Sjekk vents på pumpen for å sørge for at de ikke er blokkert også. Stoppet opp vents kan føre til overoppheting.

•  Fjern pumpens motor hvis det er fortsatt et problem. Kontroller linje som er koblet fra motoren til pumpen. Det kan rett og slett være tett av smuss. Hvis motoren går usedvanlig høyt, kan det må byttes ut fordi en passende kan bli brutt. Du bør koble pumpen umiddelbart og slutte å kjøre den for å unngå brann eller ytterligere skade.

•  Kontroller komplett installasjon av pumpen. Noen ledninger eller riktig spenningsproblemer kan hindre riktig drift. En pumpe som opererer på en lavere spenning enn nødvendig kunne slå seg ofte. Det er aldri anbefalt å la dette problemet til å fortsette fordi det kan føre til et kort som vil steke motoren eller forårsake brann.

•  øke mengden av vann i bassenget. Lav vann kan føre til at pumpen summe høyt, siden det suger inn det meste luft. Vannivået må forbli noen få inches over bunnen av skimmeren basen. Sjekk pumpens lokket og sørg for at den ikke er sprukket og forsvarlig festet. Dette bidrar til å hindre overflødig luft inn i pumpen.

Tips og advarsler


  • Bruke et diagram av et typisk basseng pumpesystem. Dette kan bidra til enda en amatør fullføre en profesjonell arbeid.
  • Kontroller at pumpen er slått av og koblet før reparasjon. Ikke gjør det, kan det føre til elektrisk støt.